-
Přání
Přeji Vám mnoho úspěchů jak v práci, tak hlavně v osobním životě. -
Prosím
Prosím,neumí někdo z vás-fanoušků A.A.-mezi které také patřím,vyměnit její fotku na stránkách Super.cz. Alenka je hezká žena a tato fotka jí moc nelichotí.Viděla jsem mnoho hezčích,ale nevím jak se to mění. Ahoj *7* -
Dieťa
Chcem sa opytat či je pravda ,že pani Alena podvedla svojho manžela a či je pravda , že čaka dieťa s fanušikom -
Alenka
Paní Antalová je opravu skvělá herečka!! Je ještě mladá a už tak známá!!!Věřím,že se paní Antalová ještě časem proslaví!!!!!!!! Její herecké dovednosti a vystupování je vskutku výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeji mnoho úspěchů jak v osobním životě,tak v herecké kariéře!!!!!!!!! Tomáš Kiš *3* -
No to teda...
Já taky NEVĚŘÍM, že by tak krásná, úspěšná a já newim ještě jaká herečka napsala něco takovýho! Mám ji moc ráda jako Aničku v Pojišťovně, protože já se taky jmenuju Anička =o). *1* *15* *4* -
...
Já tedy taky nevěřím tomu, že by Alena napsala, že s tm máme jít do prdele!! *16* -
nevěřím
Tak to me tedy nevěrím,že by to psala Alena Antalová???? -
Dodatek zapoměla jsem to dopsat....Mááááám vás moc rada *4*
-
Ahojky Paní Aleno Antalová,chci vám jen napsat,že jsze neužásnější človíček pod nebíčke...Sice Vás neznám osobně,ale pro mě jste super.... *3*Chtěla bych Vás jako mám lterou jsem nikdy nepoznala....přeji Vám moooc štěstička a zdravíčka Vám a celé rodině.....zdraví a líbá *14*
-
Dotaz na roli
Dobre odpoledne. Chci se zeptat, zda jste hrala roli pacientky na gynekolog.odd. v serialu "Ordinace v ruzove zahrade". Myslim, ze to byl dil vysilany ve ctvrtek 20.4.2006. Diky a hodne uspechu. Martina