Přejít na výpis diskuzí

Alena Zárybnická

OSOBNOST 2.3.2009 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrý den paní alenko přeji vám svátku hodně zdraví a štěstí moc vám fandím jte dobrá moderátoka a synpatická žena
  • mluví rychle!!

Předpovědi od p Zárybnické jsou neskutečně rychlé je to nepříjemné poslouchat a ve finále ani člověk neví jak bude.Je spodivem ,že pracovníci televize na její vystoupení nikterak nereagují.I laik pozná,že to není moderování,ale soutěž jak rychle to bude odříkané ato je špatně! *9*
  • Zdravím paní Aleno,jsem Vaším obdivovatelem,krásy a hlavně Vaších schopností a všestarnností ! Dovolím si i připomenout Váš účes,který Vás nesmírně pozvedl.!Moc se mi líbíte. Srdečně zdravi Jiří Mates
  • rychlost mluvení

A nedošlo vám, že mluví rychle protože má jen určitý čas na to odmoderovat počasí? Chce toho sdělit co nejvíc, a jinak to asi nejde... bohužel ten účinek je opravdu takový, že se v tom člověk ztrácí a ani moc neví, jak tedy bude... Ale myslím si, že by se spíš měla probudit ČT a dát více času! Jinak jde vidět, že je v tom co říká orientovaná a to je hlavní - než aby tam povídala blbiny. Jinak se na ni hezky kouká a je moc sympatická :)
  • Alenko, jste můj favorit u počasí, chlapům ,jak jsem si všimla se líbí Míková, ale ta se mi zdá moc sebevědomá.Vy jste přirozeně krásná a chytrá. *4*
    • si napsala zarybnicka
  • Vse nejlepsi, k vasim narozeninam Alenko. Jsem velice rad, ze mam narozeniny ve stejnem dnu jako vy.
  • Dobrý den paní Aleno,chtěl bych Vám touto cestou poděkovat za vaše nàm podané informace o tom jak "bude" :-) jenže já pak stejně nevím. Poslouchám li vás v rádiu,zasním se nad vaším krásným hlasem a vidím li vás v televizi, jsem"vznáším se v oblacích".Přeji Vám mnoho úspěchů na zemi i na nebi,děkuji Martin
  • Poslední (devátá) "čtyřicítka" - to stojí za oslavu

• Moderuje dobře počasí a je pěkná žena s pěknou postavou.Mohla by nosit krátké sukně,aby vynikly její hezké nožky.
  • Všechno nejlepší k dnešním narozeninám ... :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit