-
Ať růže na cestu sypou se Ti,ať každé přání splní se Ti,ať Tvé srdce má lásku. To Ti přeji k Tvému dnešnímu svátku. Pepíno. *3*
-
pavlo všechny rosničky maji čas stejněodměřeni. Zarybnické neni rozumnět.Jeji mluva je nesrozumitelná a da se poslouchat , tak 2 minuty. pak mě přivadí k šilenstvi v podobě smíchu.
-
-
Šílenstí projevující se smíchem??? Zřejmě není v pořádku něco z tvé strany *3*
-
-
jano aky si naivny
-
alenka zárybnická je milá akrásná žena alenko moc vám fandím mluví normáně jí rozumím dobře
-
Ať je počasí sebe špatnější, Alenka je pořád krásná a milá holka. Moc jí fandím. Když bude sedět za kniplem, ať je vždycky pořádný „šprajc“. Ona už bude vědět co to mezi plachtaři znamená.
-
Dobrý den paní Zárybnická,
jste zajisté profesionálka ve svém oboru,ale vadí mi,když vás moderátor
osloví před událostmi a vy nedokážete odpověď aniž byste ho oslovila také,
ostatní to tak dělají a je to správné a etické.Adéla -
-
Vážená paní Adélo, to nemyslíte vážně. Zpětné oslovování nemá s etikou nic společného. Působí velice trapně a nedokonale. Velice si vážím, že paní Zárybnická nepapouškuje jména svých kolegů jako to dělají ostatní.
Mirek
-
-
Mluva Aleny na mě pusobi tak , že ma problem srovnat jazyk a zuby.Je to nepřijemne drmoleni. mám pocit že při mlůuveni děla vše proto aby ji nevypadaly zuby.
-
-
alenka je skvelá mluvý dobře vypadá skvele a má perfektní postavu
-
-
Taky mi vadí , to jeji drmoleni.hlída si zuby aby ji nevypadly.je to otřesné kecani.nic z toho nevim. Neustale hlídam jeji kousadla, ty jsou dominatni ne celé Aleně.
-
časem to teda rozhodně neni. Mikova ma stejný než zarybnicka. Mikové rozumim, Zarybnické ne. Nebot jeji problém bude s pusou. Krouti patrem a nesrozumitelně mluvi. Je to mluva 8 letého dítěte
-
alena si kocka som tvoj fanda rad by som sa stebov stretol cavko