-
Je to pěkná žena
-
Paní Zárybnická, moc Vás zdravím a přeji hodně úspěchů v předpovídání počasí. Vaše předpovědi mají ale jednu "chybu":
Jste vždy tak krásně, vkusně a elegantně oblečena (např.dnes ty nádherné šaty Vám ohromě slušely),že po předpovědi zjistím, že jsem se soustředila na Vás, než na předpověď a nevím, jak bude! Podotýkám, že jsem důchodkyně, takže žádný dvojsmysl v mých slovech, pouze obdiv k Vám, jste moc sympatická! -
Je to mužatka
Vadí mi na ni ,že mluví rychle a má plnou pusu slin...Postavu má hroznou ...široké boky a ještě to zvýrazní kalhotama... *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Nesouhlasím, naopak boky a zadek má velmi ženské,klasického tvaru
-
Re: Je to mužatka
Myslím,že byste měl zajít na ušní,třeba by vám trochu profoukli uši.A co se týká postavy paní Alenky,tak vypadá jako žena,a ne vychrtlá kostra. *13*
-
-
cav si pekna fandim ti
-
-
by som bola rada keby si fandil aj mne možno som pekna aj ja
-
-
alenko si perfektna skoda ze som tak daleko od teba mozno pride cas cavko
-
-
a ako je to daleko vychod *1* chceš doprovod
-
-
Alenka Zárybnická je šarmantná dáma, kvôli ktorej stojí za to pozrieť si predpoveď počasia ČT i na druhom brehu rieky Moravy.
-
alenka si kocka fandim ti cav
-
v poslední době p.Záybnická na obrazovce ČT není.Válka pokračuje?
-
Ta opice by se nejdřív měla naučit mluvit a pak začít dělat moderátorku.
-
-
Než začnete někoho urážet, zkuste se zamyslet nad sebou, čeho jste v životě dosáhl a jak na sobě pracujte. Paní Zárybnickou neznám, ale vím, že pro to, aby se dostala tam kde je teď musela hodně udělat.
-
-
alena hovori rychle rozumiet ju dobre je skratka vyborna cav aly
-
-
TY vieš tak perfektne česky ako je to adaleko vychod *1* chceš doprovod
-