Přejít na výpis diskuzí

Aleš Cibulka

OSOBNOST 23.7.2007 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natush

gay???????????

On je fakt gay???????? To bych do něho neřekla *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *9* *9* *10* *10* *10*
    • Gay to je jeho soukromá věc .A není duvot se pohoršovat, Aleši držím Vám a Michalovi palce. *3*
    • Re: gay???????????

No, Aleš vypadá fakt gaysky, ale do jeho manžela Michala fakt ne.
    • natush

Re: gay???????????

Jo jo *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5*
  • vzkaz

Ahoj Aleši, zdravim Tě a zdraví Tě kamaradi z Boskovštejna.Pamatuješ si je ještě?Jestli ano napiš http://img.osobnosti.cz/smiles/11.gif
  • prosba

Pane Cibulko, mám k Vám velkou prosbu. Moje stará teta Monika Šlajsová z Prahy mě kdysi věnovala tenisovou raketu, že ji prý koupila od Vlasty Buriana. Chodili totiž se svým manželem JUDr. Josefem Šlajsem hrát s panem Burianem tenis. Já bych dnes moc potřebovala setkat se s nějakým pamětníkem, který by mě potvrdil, že pan Burian kdysi skutečně hrával s JUDr. Šlajsem (bratr mého dědečka) tenis. Je to pro mě vzácná památka, kterou bych zase dál věnovala někomu ze synovců či neteří mojí rodiny. Mnohokrát děkuji za informaci, a přeji Krásný den. Jste ´/žasný, chytrý, vtipný, milý!!! Jarmila Markupová roz. Šlajsová
  • ANGLIKANISMUS

Dobrý den pane redaktore,
    v jednom z Vašich posledních pořadů o češtině vystoupila jistá "tisková mluvčí" a snažila se nám Čechům "nalít do hlavy", že cit.: "toto je ANGLIKANISMUS" konec citace.
    Dáma se asi trapně spletla, protože chtěla zřejmě vyjádřit tvar slova, který byl přejat z angličtiny - tj. ANGLICISMUS a nikoliv, že jde o cit. výkladový slovník "ANGLIKANISMUS - učení anglikánské církve".
    Věřím, že byste tento námět mohl použít bez toho, že byste tu rádoby vzdělanou "mluvčí" veřejně kompromitoval.
    Venda HRDLIČKA
  • Jirka Prager - 60 !

Mily pane Cibulko,
    Diky memu bratrovi, zijicimu na Slovensku, jsem obdrzela Vas kalendar pro televizni pametniky 2011. Mnoho hercu nebo programu je pro mne neznamych (odesla jsem do Australia v r. 1969) - ale mnozi jsou stale blizci a informace mne vraci do dob davnych se vzpominkami na leta mlada...gratuluji!
    Dnes jsem otocila list na Tyden 1 a s velkym prekvapenim jsem zjistila ze Jirkovi Pragerovi bude a nedeli 60!
    Sesli jsme se na krasnych letnich prazdninach v chatach na Rabakove v roce 1959...bylo mi 14 a jemu 6... pravdepodobne si na mne nepamatuje, ja mam v pameti jasne jeho maminku a brachu Jaroslava. Jsem si jista ze Jirka velice uspesne vystoupil v predsaveni na voleybalovem placku u lesa na ukonceni rabakovskych prazdnin - ale co by profesionalniho dabingoveho herce si ho pamatuji v "Knoflikove Valce" kde pronesl nezapomenutelnou vetu:" Kdybych to byl vedel, tak bych tam byl nesel"
    Moc bych byla rada kdyby jste mi umoznil internetove setkani s nim (anebo jeho bratrem).
    S pranim vseho nejlepsiho
    Ludmila Doneman, Brisbane, Australia
  • prosba

Milý pane Cibulko,
    dozvěděla jsem se, bohužel pozdě, že tento týden bude Tobogan o panu Brodském. Jelikož jsem byla jeho dobrá známá a měla jeho Huga před i po jeho smrti v opatrování, ráda bych se tohoto požadu zúčastnila. Nerada Vás obtěžuji, ale ráda bych na tento pořad přišla. Vzhledem k tomu, že jsou vstupenky vyprodány, prosím o Vaši pomoc. Se srdečným pozdravem D. Švingerová
  • Email

Dobrý den, pane Cibulko, bylo by možné získat Váš email?Rád bych Vám zaslal několik podnětů k další činnosti. S pozdravem OB
  • nika1979

ODKAZ VAM VŠEM _

ODKAZ VAM VŠEM ŽE ALEŠ CIBULKA JE GAY: JETO PRAVDA: ZASTANKINĚ:GAYU HOMOSEXUALU HETERESEXUALU TRAVEStitu. lesbiček§§§§§§§ Aleš cibulka je ženatej.registrovanem manželstvi s hercem a daberem Michalem Jagelkou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ODKAZ VAM VŠEM _

jo,Jagič taky?
      • kiris

Re: Re: ODKAZ VAM VŠEM _

z dabingu Miroslav Moravec,Marcel Vašinka a další taky !!!
  • Nataša Golová

Dobrý den pane Cibulko,pokud byste měl zájem, mám pár originálních fotek s "Naškou" z první svatby jejího bratra Ivana s mojí matkou.
    S pozdravem,
    Jiří Trnka.
  • Prosba

Dobrý večer pane Cibulko,

ráda bych měla tel.číslo na paní Jitku Zelenohorskou,která je letitá přítelkyně mé babičky.Ztratila na ni kontakt a ještě by ji jednou ráda viděla.Zanedlouho má svátek a tak bych ji chtěla udělat radost tím,že bych jí to tel číslo dala.Nevím na koho jiného bych se měla obrátit.Děkuji za pomoc a přinejmenším za radu,jak toto číslo sehnat.

Děkuji a přeji hezký zbytek večera
    Martina *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit