Přejít na výpis diskuzí

Aleš Cibulka

OSOBNOST 23.7.2007 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Prezentace knihy

Ještě dodatek,nemám vaši knihu ani jednu ( pro důchodce jsou knihy velmi drahé ) ale shodou okolností jsem dnes dostala velkou obálku a v ní byl kalendář na rok 2009. Je nádherně ilustrován, s mnoha herci a herečkami, o kterých píšete knihy, a děláte rozhovory. Jsou v něm krátké ale výstižné komentáře. Oznamují vaším faninkám, že kalendář je velmi pěkný.Jen ještě nevím kdo mi jej poslal a zaplatil. Poštovné taky nebylo levné. Kalendář vydal Aleš Cibulka.Babrc Kavalkova *13* *15*
  • Re: Prezentace knihy

Dobrý večer pane Cibulko, Každý pátek jsem se na vás těšila ve vysíláni na ČRo2 i na vaše hosty.A už tehdy jsem si přála vás také vidět na obrazovce. Sleduji všechny vaše pořady. Sedí vám a jen tak dál. Je mi 60 let,pravopis už není co bývalo a navíc mám Slovenské školy. Babrc Kavalkova. *13* *4* *4*
  • Prezentace knihy

Pane Cibulko,
    nedávno jsem se zúčastnil v Paláci knih na Václavském náměstí prezentace knihy O češtině 2. Bylo to zajímavé, přesto jsem měl dojem, že si někteří účinkující dělají z diváků srandu. Jak je možné, že takoví mistři jazyka (jak to tam bylo řečeno) jako pánové Suchý a Přeučil mluví při prezentaci právě této knihy tak nespisovně. Přídavná jména pana Suchého jsou tragická, pořád koncovka -ej místo -ý. Pan Přeučil zase řekl, že bysme se měli učit od pana Lukavského. Při prezentaci této knihy říkat bysme, abysme, kdybysme je tragédie. Pan Křesťan zřejmě neví, že jeho kolega se nejmenuje Suchej, ale jmenuje se Suchý. Vám a paní Andrlové také "uteklo" jedno přídavné jméno. Vím, že jsem šťoura, ale při prezentaci této knihy měli všichni mluvit spisovně. Příště byste se s nimi měl včas domluvit. Češtině zdar!
  • Utajená hvězda

Dobrý den Aleši,
    právě jsem se začetla do Vaší knihy o Zdence Sulanové...je krásná, lidská, upřímná, plná citů a fajn zážitků, které by bez Vás nikdy nikdo nemohl číst. Moc moc děkuji za tak pěknou věcičku, byla to určitě báječná žena.
    S pozdravem Eva
  • Re: Re: Vzkaz pro Aleše

Úplně s Vámi souhlasím,Aleš je osobnost a je škoda,že už ho neslyšíme na ČRoz.2.Tam ho opravdu nahradili osobnosti!Na jeho pátky jsem vždy těšila z rozhlasu opravdu mluvil někdo!Za to teď někdy se to nedá poslouchat ta arogance s jakou jistý mluví s lidmi.Myslela jsem,že když se to nahoře vymění tak zase dostane rozum prostor,ale velká mílka.Ještě jednou díky *4* *16*
  • Jen pochvala

Chtěla jsem jen moc poděkovat Aleši,za krásná dopoledne v sobotu.Moc se vždy těsím co zase nového se dozvím.Čeština byla bezvadná.Jsem ostrovská a nepojízdná a tak bych ráda věděla kde bych se eteru ještě s Vámi setkala a nebo kam bych eventu.klikla.Moc děkuji jste bezva!Je vidě,že jste beran./já taky/.pa *4*
  • nika1979

Re: Re: Vzkaz pro Aleše

aleši tady dalši faninka na moravskem severu nebo planetě nebojte čauky *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Re: Dopis

rofl
  • Re: :-)

To máš pravdu.Ten jeho obličej je fakt"sexy"!!!! *14*
  • POKR

Vázený pane Cibulko, minule jsem si pustila Váš pořad POKR a opět jsem se přesvědčila, jak v Česku chybí vzájemná úcta a tolerance. Neděle je tady dnem pracovní aktivity a lidé, kteří si chtějí odpočinout po náročném týdnu čeká zvuk cirkularky, vrtání odvedle, nebo hluk motoru sekačky. Již několik let žiji ve SRN a tam je neděle a svátky dnem odpočinku, návštěv a procházek v přírodě. Dokonce bych si nedovolila ani venku pověsit prádlo. Není to o omezování osobní svobody, je to o vzájemné toleranci a úctě k druhému. Vy jste se pohoršoval v pořadu POKR, že v neděli jste nesehnal nikoho, kdo by Vám vyčistil okna, kromě ukrajinky. Myslím si, že neděle je dnem pracovního odpočinku a pracovat by měli pouze instituce, kde je to nevyhnutné/pohotovost, benzínky/. Lidé by byli víc odpočatí do nového pracovního týdne, ubylo by možná zbytečných havárek, způsobených nadměrným stresem, Zdravím. Majka.
  • POKR 29.5.

Teda pane Cibulko,ta vaše dnešní poznámka o levném nedělním mytí oken šikovnou ukrajinkou mě pěkně nadzvedla. Jestli to bylo levně ,tak to byla práce načerno bez zákonem určeného zdanění.Pět roků pracuji v úklidové firmě,snažím se odvádět dobrou práci,mám na starosti osum domácností v průměru dvě denně.Zákonem schválnosti jsou od sebe vždy vzdáleny přes celé město,takže své pracovní přestávky trávím obvykle v tramvaji a když musím během čtyř hodin vyžehlit koš prádla a uklidit dům nebo byt jsem unavená .Já si potřebuji taky někdy odpočinout,třeba v neděli!!!
  • Pozdrav

Dobrý den, Aleši,posílám Ti velký pozdrav ze Sadské ,kde jsi byl moderovat miss náší školy.Myslím, že Ti to šlo výborně,a že si z Tebe a ze tvé vtipnosti skvělého moderování berou šichni ostatní příklad.Doufám, že jsi v Sadské nebyl poprvé a naposledy,takže se na nás ještě přijedeš podívat.

Ahoj Verča (tvoje nová fanynka)
  • ,,,

Aleši je mi 32 let a jsem vdaná,ale Vás obdivuji a posloucham už dlouhou dobu,škoda že jste skončil s moderováním na ČRo2,a řekla bych hlavně škoda pro nás posluchače....Vaše rozhovory s Y.Přenosilovou a J. Jiráskovou byly skvělý a hrozně mi v rozhlase chybíte!!!Vím že s tím Vy osobně nic nenaděláte,držím Vám palce všude tam kde se objevíte,díky Vám je i POKR zajímavý....Moc úspěchů v osobním i pracovním životě přeje PETRA
  • Proč jen fanynky?

Aleš je pozoruhodná osobnost naší scény a jistě do budoucna ještě bude pro českou kulturu něco znamenat. Nelze se přece na něj dívat jen očima obdivovatelek, je třeba ocenit i jeho kulivovaný projev a vše to, co jeho osobnost vyzařuje. Je dobře, že dostal šanci a nedopusťme, aby se někam ztratil, třeba z komerčních důvodů.
  • Re: Kniha

Dobrý den.
    Myslím, ze knihu byste urcite sehnala v Praze v Paláci knih - Luxor a nebo ve všech větších knihkupectvích, kde by mela být bez problemu k dostani.Cena za tuto knihu je 249Kč. Preji uspesny lov a doufam, ze co nejdrive tuto knizku sezenete. Monita *4*
  • Re: Vzkaz pro Aleše

aleš cibulka bajo jen taK DAL OČEŠTINĚ S IVANKOU.A AZBYŠKEM PANTUČKEM
  • Kniha

Dobry den,
    moc rada bych si koupila Alesovu novou knihu O cestine, bohuzel ji nikde nemohu sehnat.Poradi nekdo?
    Dekuji.
  • Dopis

Vážený Aleši,snad Vás mohu takto oslovit,mohla bych být Vaše maminka a věřte,že bych na Vás byla pyšná.Chci Vám jen vyjádřit díky za Vaši práci a obdiv za Vaše inteligentní, noblesní a kultivované vystupování.Tak moc slyšíme kolem sebe hrubé výrazy,děsně formulované věty - bohužel i v televizi.Díky Vám a p. Ebenovi je čeština z Všich úst jako mastička na bolavé místo.Přeji Vám milý Aleši hodně a hodně zdraví,štěstí,radosti,nápadů.
    Mimochodem, jste moc hezký chlapec. Ať se Vám daří Jiřina Hošková z Ústí n.L.
  • Pozdravy :-)

Jsem moc ráda, že přibyli další fanoušci a ti, co Aleše mají rádi a drží mu palce.
    Je to potěšující *3*
    Budu se snažit přidávat nějaké nové info, ale nemám moc času, takže to nebude pravidelně.monita *3*
  • OSOBNOST

Pane Cibulko,
    jsem dlouholetá vaše fanynka (mohla bych být vaše babička). Bez vás bych snad v sobotu ani oběd neuvařila!Díky za vaše pořady a Vaši češtinu. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit