Přejít na výpis diskuzí

Alessandro Preziosi

OSOBNOST 31.12.2006 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nádherný, charizmatický Alessandro, prekrásny pohľad, skvelý herec, mužný, neuveriteľne príťažlivý, och škoda, že nie je na Slovensku *3*
  • Všetko najlepšie k zajtrajším narodeninám,ešte veľa úžasných filmov a filmových postáv ako bol Fabrizio Ristori.Veľa pozdravov aj Vittorii Puccini,boli jedným z najkrajších párov na svete.Elisa u nás frčí každý deň!
  • Všechno nejlepší k nadcházejícím narozeninám! Hodně štěstí a zdraví!
    S Viktorii jste tvořili nejkrásnější pár na světě!!!!!
  • Ta co? Jsem měla dobrý nápad sem přidat profil tohoto krásného Itala, že. *1* Ale koukám že mi smazali to co jsem napsala do uvodu...No nic;))
  • FABRICIO ZEMŘEL TO NE!!!!A novej nástupce je Christian *9* *4*
  • Písničky

Měl bych prosbu, sháním také písničky od A.P. pro manželku.*1* Pokud někdo víte odkaz dejte prosím vědět *9* Díky za klidnou domácnost Jezevec . *5*
  • Alessandro....

Ahojky prosím kde se dají sehnat písničky od Alessandra Prezziosy?Jestli někdo víte napšte mi na mail-díky verča---vavrova.ve@seznam.cz
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE PROSIM HANSE MATHESONA NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Alessandro

Čauky lidičky.
    Alessandro je úplně úžesnej nejan jako Fabricio,ale i v reálu.Dokonce žije s Vittorií (Elisou) a má s ní malou holčičku.On se k Vittorii vyloženě hodí.Je to úplně ideální pár.
    ale musim se přiznat že fakt vypadá líp bez vousů. *5* *14* *14* *3*
  • DVD Elisa

Ahojte!!!nema nekdo serial Elisa di Rivombrosa z ceskym alebo slovenskym dabingom???Prosim ak ano napiste!Dakujem *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit