Přejít na výpis diskuzí

Alexa Vega

OSOBNOST 31.12.2006 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Bithday
  • Alexa

Ty Sandy koukám že se s Alexou dobře znáš páč jestli ne tak kecáš sračky já bych chtěl vydět ty tvoje břišní tance ty nafoukaná opičko *3* jo a já mám Alexu docela rád *5*
  • To si děláš srnadu??

Jako sorry, ale když o někom nadanym, jako je Alexa Vega tady Sandy říká, že je kráva, že neumí zpívat a tancovat a další kecy, tak to je fakt ubohý. Přidávám se k těm, co maj podle tebe jít do pr..., protože mám Alexu fakt ráda *14* A tancovat umí a zpívat taky. Chodím do sboru a vím, jestli to zní falešně a u Alex rozhodně ne a k tancování - já učím Hip Hop a chodila sem na latinsko americký tance, takže umím prostě pohyby a rytmus..... a navíc nemůžeš o někom, koho neznáš tvrdit, že je kráva!!! *9* *9* *9*
    • Re: To si děláš srnadu??

vis co ti povim cela SANDY je krava sama a nebude tady rikat o alexe ze neco neumi cela SANDY taky totiz stoji za hovno *13* taky nechapu proc sem leze piii jedna *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
  • the best

alexa je vazne dobra hlavne v repo the genetic opera sice jsem videla jenom ukazky ale je to husty a alexa tam dokonce zpiva a NADHERNE tak at tady nekdo nekeca ze krakora *13* zpiva moc hezky hlavne krasne tam zpiva repoman *14*
  • to si dělaš prču *8* *8* *8* carlos pena je zasnoubenej s dobrou herečkou ze spy kids oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.WOWOWOWOWOWOWOWOWO GOOD JOB
    • JO NO SPYKIDS *14* *14* *14* *14* *14* A BIG TIME RUSH *14* *14* *14* A Kendall Schmidt
  • vsechno nej

jeeeeee alexa ma dneska narozky blahopreju zrovna dneska sem se divala na repo genetickou operu a rikam ze alexa zpiva nadherne je tam uzasna jen tak dal *4*
  • ...

vyska 155? neni naka zakrsla? modelka z ni teda nebude...
  • Carlose penu mam rada a jsem rada ze je za snoubenou sní
  • chtěla bych její email neznáteho někdo ?? *14* ja jí miluju
  • Já nemám moc ráda proč její starší sestra Alexa Vega je menší a mladší sestra větší. Proč makenzie Vega jí přerostlá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit