-
hele jako fakt sorry a do nikoho nechci rypat ale já sem ji měla ráda dokud nezačala chodit z Carlosem Pena a tedka aspon se to tak povídá ale prj že se tedka Carlos chvá uplně jinak.určitě ho musí znát kdo pospolouchá BTR takže jenom chvi říct že někteří to doufám mluvím za Rusherky chceme aby se rozešli jako sluší jim to spolu ale prostě Carlos je jiny takže díky a doufám že sem vás nějak nenaštvala ahoj *4* *3*
-
Proč mi tak moc připomíná Meryl Streep......?!
-
alexa vega
I LOVE *4* -
-
Re: alexa vega
*4*
-
-
Alexa Vega
*4* *14* Byla krásná od malička......no a ted je
taky krásná!Chtěla aby byla moje nej kamoška! *4* *14* *4* *3* -
-
Tanec, zpěv a kráva
Tenhle text bych přidala k tomu předchozímu, jenomže by byl moc dlouhý a proto to nechtělo odeslat všechno pohromadě *8* . Takže... *8* Umím dobře břišní tance *3* . Vždycky když je učím mojí mladší sestru a ona to trochu fláká tak jí říkám, že jestli nepřidá bude tančit jako ta kráva Alexa Vega *9* ! Ona hned při pomyšlení na to, že bude tančit jako Alexa Vega přidá *13* . Alexa Vega vůbec neumí tančit *9* . A zpívat už vůbec nééééé *16* ! Je to jenom nemelodické kecání a pískání *8* ! Myslí jaká je úžasná zpěvačka, ale hodně se mýlí *13* ! Zpívá i tančí hrozně *5* ! -
-
Re: Tanec, zpěv a kráva
ty a brisni tance *7* hahaha *1* dovol mi se zasmat ty vole vzdyt ti to ani neumis jako jeste sem te nevidela ale urcite se ti trou speky vo bradu to se vsadim o 106 ale jestli jsi vychrtla tak uz nemas kycle protoze si o ne prisla pri prvnim pokusu alexa je nejlipsi *8*
-
-
Katrin je KRÁVA!
Jseš blbá nebo co *7* ? Vždyť je to největší kráva na celém světě *13* ! Je to rozmazlená, nafoukaná, pitomá husa *16* ! ¨To jsi asi ještě neviděla film Sleepover ve kterém jako tradičně neuměla hrát *9* ! Vždy't hraje hrozně *5* ! Jak se někomo může líbit *7* ? A v tom filmu se dokonce líbala *14* ! Chudáček ten chlapeček co dával pusu té nechutné krávě *9* . S tou husou se líbat *8* ! Větší kráva neexistuje *13* . Ani Paris Hilton není tak blbá *4* . A kdo jí má rád jdě do prd... *5* ! Myslím, že tam nikdo kromě Katrin nepůjde, protože tu ošklivku nikdo kromě Katrin nemá rád. Vlastně... její rodiče co jí tak rozmazlili *13* ! Kdo má tu husu rád tak ať to sem napíše *5*. -
-
Re: Katrin je KRÁVA!
jdi do pici ty pico skurvena abys chcipla do rana kundo nevymachana *13* *13* *13* *13*
-
-
-
Pomóc!!!!!!!!!!!
Kráááááááááásnááááá