-
Ošklivé kačátko
Jako malá byla kráva *5* . Byla nafoukaná rozmazlená husa *9* . V tom filmu Spy Kids to bylo pořádně poznat *13* . Byla tak ošklivá *9* ! Měla snad nejhnusnější ksicht na světě *9* . Teď ale z ošklivého kačátka vyrostla krásná labuť *3* . *3* -
-
Alexa Vega
Ty Sandy to říkaš mě nebo komu? -
-
Re: Alexa Vega
To je o té husičce "Alexa Vega"! *15* -
-
Re: Re: Alexa Vega
ta alexa vega se jen predvadi nic vic *1* *1* *1* *1* *1* ale je sikovna
-
-
-
-
Sorry
Omlouvám se za ten příspěvek, ale ten měl vypadat úplně jinak! Psalo tam: Krááááááááááásnáááá -
-
Re: Sorry
... pak bylo několik otazníků. Pak zase chytrááááááááááááááá ááá????????????????????... -
-
Re: Re: Sorry
...to už se snad všichni zbláznili???? *7* -
-
Re: Re: Re: Sorry
A konéééééééééc!!!!!!!!!!
-
-
-
-
Alexa Vega
Hele neříkej nic o ní rozumíš? *5* *16* *16* *15* *9* *5* *5* Náhodou viděla jsem všechny
filmy.To ty jsi celá nafoukana holka víš?Takže nazdar! -
-
Vidělas "Odd girl out"?? *7* -
Seru na tvoje nadávky krávo. Já si prostě myslím, že je to rozmazlený nafoukaný spratek!!! *5* *16* *8* *13* -
-
ty si tak blbá Sandy závistivá zákeřná svině.. která už ani neví co má dělat oji žárlivost
aby si vybila tu svoji žárlivost *5* -
co ty si myslíš? já nevim o co ti de ale jestli Alexa Vega je kráva tak si ani nechci představit tebe protože by mě asi trefil šlak!!!!! *16* *8* *10* no a jestli říkáš že je hnusná tak je to jen čistá závist.. prostě jí závidíš že je hezká a ty ne.. *15* *1* *1* jo a jak si psala že má napsat ten kdo ji má rád tak :je to další z mých oblíbených hereček.. AHOJ!!! *3*
-
-
-
Alexa Vega
No prominte já si chci omluvit za nadávky které jsem vám psala.Měly jste pravdu Alexa Vega není zrovna ten typ kterou jsem jí považovala za "kamaradku".
No ale tedka nevím tu zpěváčku znáte jménem Pauley Parette.
Pauley je hrozně moc hezká dívka ten její typ se mě hrozně moc líbí a chtěla aby byla mou nejlepší kamaradkou! *4* *3* -
-
No proto! *1* Já se taky omlouvám za ty nadávky *9* -
-
to sis taky mela uvedomit driv praseci mozku *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* fuuuuuuj praseci mozek *1* *1* tak co jak ti je vis co prestan *13* *13* *13*
-
-
-
Alexa Vega
Ahoj sem Robert Procházka a chtělbych se dozvědět o alexe vega všechno jestli je jeji bratr Daryl Sabara a nejvíc semi libi tihle dva ve filmu spy kids 1,2,3 jeto můj nejlepší film na světě tak prpsím pošletemi na můj email robikpr@seznam.cz jestli sou tihledva bratr a sestra a napištemitam kdese dá stahnout spy kids 3 prosím pošletemi to na email!!!!! *3* -
Slyšela jsem že jsi ji Carlos vzal za ženu ale tady to ještě neni aktulizovaný.
-
-
oni se vzali :) a prý budou mít dítě :)
-
-
Oni se k sobe vubec nehodi. Bleeeeeeeeee je mi z ni na blyti fuuuuuuuj
-
-
jo a mě je na blitý z tebe *2*
-
hodi *3*
-