-
moje
no pocuvajte vsetci mi asi neuverite ale ovechkin mi dal hokejku ccm vector v.10 vlastnerucne aj dres pravi s ktorim hral -
Sašenka
Sašenka je proste nejlepsi na svete!!Visi mi i na zdi!!A mam ho strasne rada!Stejne jako CAPS!!Je proste nejlepci!Crosbyho NESNASIM!!! *1* *1* *1* Proste borec!!Doufam zhe zase vyhraje bodovani! *14* *14* *14* -
hhh
alexandr je podle mě nejlepší hráč na světě. Štve mě že skoro všichni češi ho nesnášej kvuli tomu jak nabral jágra ale kdyby byl ovečkin čech tak ho budou všichni obdivovat ! -
-
Re: hhh
Je to docela ironické, ale po tom zákroku Ovechkina na Jágra jsem ho začala opravdu obdivovat! Líbí se mi jeho styl hry a to, že hraje hokej opravdu tvrdě se mi na něm líbí tím vic :)
-
-
je best hráč
je best ale crosby je taky dobrej *5* ale aji tak je lepší OVEČKIN!!!!!! -
Chci s nim sex !!!!
Je tak strašně sexy !!!!!!! *1* *1* *1* *3* *3* *3* *8* *8* *8* !!! Jéééééé, mít ho tak v posteli !!! Miluju ho !!! *8* *8* *8* -
On je borec , prodtě božskej *14*
-
-
Se vzpamatuj !!! Chleba nebude levnejsi a ten Parchant co vypada jako opice si ude dal uzivat zivota co ty nepoznas !!! Je hrabou prachy a nam obicejnym se jen smejou HAJZLI !!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Se vzpamatuj,je to opice na bruslich co neumi sama nic vymyslet jen ceka na nahravku *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Ty sa spamätaj :) je to super hráč a nevie nič sám vymyslieť? Hej no.. Ale čo to tu vidím fíha tak asi vie aj dačo sám vymyslieť :)http://youtu.be/5DxTJmOCn5U?t=45s
-
-
-
Hurááá
Konečně přijede Alex na mistrovství světa !!! *3* -
-
Re: Hurááá
Ale mohl začít jiným zápasem, ne tím s našima. *1*
-
-
krejčis
ovechkin a backstrom sou tet dvě nej hvězdy NHL a nikdo na ně nema ale ovečkin je nejlepší *1* -
holka
nevite nekdo jestli ma holku?? -
Všechno nejlepší Ovie
Všechno nejlepší k tvým polokulatým 25.narozeninám a stále výborné hokejové výsledky ti přeje Lukáš Jadrný.