-
Oveckin
podle mě nejtalentovanější nováček současnotsi, jeho rychle pohyby a vubec přístup ke hře je fakt super. Je to mládá ruská mašina a věřím že se bude jen zdokonalovat. Myslím že se ještě hodně ukáže světu. jen tak dál *5* -
..prostě borec...
je to prostě borec...absolutně ve všem...kam se hrabe te hnusnej
Crosby *14* -
Ovie
je proste nejlepsi *5* -
Ovy
Ovy je machr,to se ví.Mám ráda jak jeho,tak i Sida. *4* Oba jsou užasni...A v tom srovnani-ani jeden z nicm mi nepripada vic ci min namyslenej.Oba vystupujou v mediich dost podobne.A na Ovym se mi libi,že se furt smeje. *3* -
žeru Sašu
*14* Jsem úplně mimi z jeho očí ktarý schovává pod zabarvenou helmou! *14* Sidney ho nemůžu příjde mi strašně rozmazlenej! *13* Saša je prostě dobrej jsem z něho paf!!!!!!!!! *14* *9* Jestli má prosim někdo jeho dobrý fotky tak mi je pls pošlete díky -
-
Re: žeru Sašu
jj mám husty fota oněm *3* -
-
Re: Re: žeru Sašu
ta posli -
-
Re: Re: Re: žeru Sašu
mi dej ICQ -
-
Re: Re: Re: Re: žeru Sašu
jo oveckin je dobrej souhlasim s tebou ja sam hraju hokej a oveckin je muj nejlepsi hrac......................
-
-
-
-
-
ovečkin
ovechkina mám rád už 4 rokem!! ja hraju hokej a mam dva kamoše kteři ho nesnáší a mají radi Crosbyho ja crosbyho nenavidím on je holčička ale ovechkina mám rád ptže je to ovechkin *3* prostě na ovechkina nikdo nemá ani jágr ne *3* *13* -
-
Re: ovečkin
Souhlasim!!!Crosby je otresnej!!!Vsichni tvrdi zhe je lepsi nez Sasenka!!Ale neniiiiiiiiii!! *3* Mnokonecne se zase rozjel!!!va goly!!:-) *4* *14* *14*
-
-
fm,s
je to pravd doma mi visi na stemňnrňe a s hokejkou hram
*3* -
ovy
ovie je zlatíčko *14* jak jsem ho mohla dřív nesnášet. -
....
Lidi to co mi provedl na diskotéce po nedělním vítězství v Kanadě asi dlouho nezapomenu.. Pak jsem se už na parket nevrátila. Ale na jeho omluvu.. byl už hodně hodně napitej a důvod slavit opravdu měl. *5* -
-
Re: ....
A co ti udělal? -
Re: ....
se pochlub ;-)
Ovi je dobrej individualista Sid zase vyniká jako týmovej hráč..ale co by byl hokej bez duelů crosby x ovechkin!! :-)
-
-
Boreček ...
Alexik je prostě ten největší borec ... moooooc ho zbožňuju ... *14* *14* jsem z něho prostě vedle ... klidně bych i vraždila za 5 minut s ním ... npd. NESNÁŠÍM CROSBYHO! ... hlupáček ... *9* *9* I ♥ Alex *14* *14* -
-
Re: Boreček ...
jo no crosby magÓOOOOOr....ovechkineček nejky *14* *14* -
Re: Boreček ...
Naprosto souhlasiiim!!:-)Taky ho naprosto zboznuju!!!A Crosby je debil!!!:-) *3* Sasenka!! *14* *14*
-