-
Krááása
On je uupa úúžásný a klašný..nikdy sem ho nesnášela.. 😍 😍 uupa nejhezčíí..MUCK 🙂 😍 -
blb
Coo?? Vám se líbí ovečkin??? Je to naprostá nula je hnusnej a blbej. A jsem ráda že Češi vyhráli rusáci si tu prohru ve finále zasloužili. -
-
Re: blb
ja som slovenka a predsa som drzala RUSOM -
-
Re: Re: blb
seš totiž píča pros fandila rusům!
-
-
aby ses nepo....prosimtě a jak víš že je blbej???ty ho snad znáš????je to supr hokejista:-DD -
bud ticho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 😎
-
-
blb
podla mna je oveckin hokejova svina 😎 -
cse
oči jsou jediné pěkné na něm, rusy a rusko mám ráda ale tady tohohle č****a fakt nemusím, jestli chcete hezké hokejisty jukněte se do naší ligy, Míša Důras je tak 2x hezčí chlap..... kvality nezpochybňuju,ovečkin je určitě dobrý hráč ale sympatický mi není 😎 -
-
JO jo je to ksicht k pohledani,proste opice na bruslich.A nevim kam dala ta jeho tenistka oci asi do penezenky jinak by si ho nevsimla 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
-
Re: cse
V hokeji o sympatie nejde 😉 jde o to jak kdo hraje a v tomhle je Ovechkin jednicka!
-
-
Ovečkin vs. Crosby
NHL se točí jen kolem těchto dvou, na ledě to jsou machři, ale co jinak?
Crosbyho nesnášim jako celou Kanadu, protože je Kanaďani, neuměj hrát a už vůbec ne prohrávat. Nemyslim hrát, jako dávat goly apod., ale neuměj hrát čestně a překousnout lepšího soupeře.
Názor na Ovečkina zatím moc nemám. Řekl bych ale, že na olympiádě to přeháněl. V několika zápasech srážel tvrdě hráče, kolikrát i mimo puk a protože to je právě Ovečkin, tak ho nevyloučili, zase jeden z mála si na MS v Německu nechal stříbrnou medaily na krku, to spousta Rusů ne. Hlavní bude, jestli bude hrát hokej proto, že ho baví a umí ho,a nebo pro peníze. -
-
Re: Ovečkin vs. Crosby
Jo jo jedinej si nechal stříbrnou medaili a za to mi nevadí 😃 😃 Umí uznat porážku 😉 😉 😉 -
-
Re: Re: Ovečkin vs. Crosby
Správně!!
-
-