-
IIIII
LEPŠÍ BÝT DEBIL JAKO AMIRI,NEŽ KRETÉN JAKO LUCKA *9* *9* -
Je prostě borec
Mě osobně se Ali líbí hlavně proto,že je cizinec a poměrně rychle pochopil,jak to u nás v pěvecké branži chodí.Je milý,vstřícný,srdečný a hlavně chytrý!!!!!!!!!! Vážím si toho,že vystudoval medicínu a vytřel zrak některým našim rádo-by zpěvákům,kteří mnohdy nemají ani to chování.Má prostě charizma!!! -
perský princ
Ali je miláček publika - o tom není pochyb. Svým zpěvem rozechvívá nejedno dámské srdéčko, svým šarmem, nenuceností a upřímností zaujal i mužskou část publika. Přeji Alimu, ať postoupí v Superstar co nejdále a ať se mu daří i v jeho profesi lékaře. -
!!!
Ali má v sobě něco, co se skoro každé ženě na muži líbí. Navíc se v našich nitrech při jeho zpívání zželí každého, o kom ta písnička je a naprosto s ním soucítí. A Ali: Přeji ti opravdu a z celého srdce HOOOOODNĚ štěstí!!! -
Andrea
Ahojky Ali zpíváš fakt dobře a doufám ,že ti to vydrží.S pozdravem Andrea :-) -
celine dion is canadian u persian carpet u think u r arab u r khamosh kos khool basketball'professional' iran squad.which belt in taekwondo.name a street in dubai???????? bonkers u r an uncanny foo.
-
ali
znate se nekdo s alim osobne?jestli ano tak pisnete na muj email. *3* *14* -
-
Re: ali
Ahoj Dito, Aliho poznáš dobře na nějaké akci, kde vystupuje a máš možnost s ním promluvit. Pak poznáš, jaké má dobré srdce a že všechno zpívá tak, jak to opravdu cítí. Ali je při hovoru otevřený a milý člověk. Přeji Ti to. Já jsem ho také tak poznala a vzpomínám na to doteď. *3* -
-
Re: Re: ali
ahojik.to je supr,uz jsem mela tu prilezitost a cest s alim komunikovat..je uzasnej *14*
-
-
-
to asi je dobry boozy
-
on spivat please forgive me ale neni original,ja slys arabsky hudby a fakt maji hhlas..on taky ma ale nic zajimavy
-
proc to rocnik superstar ma moc cekany.......ty volej