Přejít na výpis diskuzí

Alice Bendová-Veselá

OSOBNOST 31.12.2006 
249 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro \"evu\"

Milá Evi, evidentně jsi z těch lidí, kteří si rádi dělají rychlé úsudky a unáhlené závěry. Zejména o lidech, kteří jim nejsou dvakrát sympatičtí, že? Bohužel... Ale věř nebo ne, Alice je moc milá, příjemná a inteligentní holka! A že se u Krause smála? No a co? Nepůsobilo to nijak rušivě. Jenom na ní bylo vidět, že má trošičku trému. Ovšem kdo by ji z Krause neměl! A na Šebrlem to bylo poznat daleko markantněji! Václav Moravec je na takovéto konfrontace zvyklý, takže podle něj to nelze objektivně posuzovat. Takže by to chtělo trochu brzdit s tou "šmahem kritikou" a být k lidem tolerantnější...
  • synovec

chtěla jsem se jenom zeptat,jak se má malý Beník,Váš synovec,ležela jsem s ním v Motole a s Vaší sestrou??
  • Májo, teda já měla za to, že paní Veselá bydlí v KLADNĚ...
  • Máš pravdu je to asi jenom někdo kdo si dělá srandu,proto taky říkám aby si toho nikdo nevšímal.
  • Kláro,Aličko,Renatko,Velérie,Sašo,Dano, Filipe,Tome.....Jen tak dál
  • Svatba

Ahojda, nevíte někdo v kolika letech se Alice vdávala?
  • já jsem se do aleny zamiloval, sssstttrrráášššnněěěě moooocc, a chtěl bych nějaký fotky, klidně i s plavkama:)))))))
  • Dobrý večer, paní Alice, když je něco v rovnováze, tak je lépe použít horizontální. Vámi použité slovo vertikální je opak=svislý. Tak více štěstí v pořadu Kdo je kdo...
  • JezusMaria

Docela by stalo za to pozvat sem nakyho cestinare. Mrknul by se na to a zjistil by, ze se tu vyskytuji novotvary jako : vipada , mislim , nevym a podobne. Je to docela skoda ze narodem ovlada takova demence :(
  • Mila Alice! Jsem rada, ze jsi se dostala tak daleko a ze ti stesti preje! Jsi ta nejlepsi, nejkrasnejsi, nejsympatictejsi a nejchytrejsi herecka a modelka u nas! Preji ti mnoho stesti a uspechu do zivota! Majja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší