-
No, ta by se tak určitě od tebe nechala, ty čičmundo... Celá žhavá... :-))) Ale jinak je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co je horší, je to, že už je tady akorát na třetím místě! Ale fakt je ten, že na tom prvním se udržela hezky dlouho, kolik měsíců, že jo? No, zkrátka je holt super!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ach
alice postavý se mi penis kdyz te vidim v televizi a zacnu si ho honit mohla bys mi ho taky vyhonit -
Štír
Pokud se narodila 11. ledna tak nemůže být ve znamení Štíra.. -
MILÁ A NÁDHERNÁ ALICE !
Přeji Vám samé úspěšné dny !!! fanda Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
k Alici Bendové Veselé
Nevím který imbecil mohl napsat, že se Alice narodila 11.ledna a je štír.Tento člověk nemá základní vzdělání a potřebuje okamžitou pomoc. Je to expert na to, že to ještě dá na net. Bože ještě se na světě ale najdou lidi, co? Souhlasíte někdo se mnou? -
4 mamot2
Co to tady resite...Kde je napsano ze se narodila 11.ledna??Vzdyt zde je uvedeno 1.listopadu a to si myslim ze je ve znameni stira?? -
4 XxX tak když jsi slepý jako patrona, tak já za to nemohu, ale když se podíváš na TOP 10 osobností na Alici tak pod znamením je štír a v první větě je napsáno, že se narodila 11.ledna a to je napsáno slovem jako měsíc a nééééééé čísly!!!!!!! S pozdravem Mamot2
-
Rodinnapouta
Jako Simona si potvora ale jinak jako herečka si super říká to hlavně moje máma (já teda taky) -
Pro \"dendu\" (20.3.) a \"Michalu\" (12.4.)
Ahoj holky, ani nevíte, jak vám upřímě závidíme, že můžete bejt Alicino kámošky! Takový štěstí našince nepotká... Míšo, prosim tě, jak se ti to poštěstilo moct strávit v Alicino společnosti !2! dny? Takovou krásnou dobu??? Jak si to zařídila? Kde ste spolu byli, jaký to bylo a vůbec, napiš nám o tom, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Please, odepiš, díky! -
neni mi sipaticka