-
Jsi krásná herečka,fakt úžasná,nejhezčí kozy z českejch hereček *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Pro A.B.-V.
Cau.Tak jak jde zivot?A co Rodinná pouta.-moc hezký pořad!A jak to jde s natáčením nového seriálu BAZÉN? -
RP
ALICA SVOJU ROLU V RP HRAJE SKVELE,čLOVEK BY SI POMYSLEL,žE TA TO SNAT ANI NEHRAJE...LENžE TO VAS MIJI MILý NEMUSí TRáPIT AKá V SKUTOčNOSTI JE.hRAJE A TO ROBí SUPER.vELA LUDí JU TU OHOVáRA,AVšAK MILá aLICA TO SU LEN KOMPLEXY....POPRITOM YO Vš.HERCOV RP Má NAJVIAC OHLASOV NA TOMTO FORE. tAKžE SKUSTE BYT OBJEKTIVNY A HODNOTIT JU AKO HEREčKU,O.K? ALICKA TEBE PRAJEM VELA USPECHOV A ENERGIE....KED TAK ODPIš WWW.CHARLOTTE@POST.SK.......lUCIA,S.R -
Milá ALICE !
Vše nejlepší k narozeninám Vám přeje fanda JIŘÍ. *4* *3* -
Y LOVE YOU, ALICE !!! Jiří *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Dodatek
Jsem ten z křižovatky Jeremiášova - Plzeňská a jela jste do Zličína a já odbočoval na Jeremiášku.Stříbrný passat .Pokud se to k Vám dostane - odpovězte mi . Díky Petr -
alice
žádná žena v naší republice se nemůže pochlubit tak silným charismem jako právě Alice jak říká můj muž pohled na ni působí jako afrodiziakum je skutečně překrásná -
-
Re: alice
Tak mně se teda vůbec nelíbí. Vypadá jak chlap. A má šílený hlas.
-
-
přání k svátku
ALIČKO přeji VÁM vše nejlepší k svátku hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky,a spokojennosti a at máte radost ze své cery ALIČKY A SYNA VAŠÍKA
přeje martinka.konopcikova19@gmail.com -
Sexuální scéna z kájínka
Alice Bendová, která se svlékla v Kájínkovi :)
Pouze pro starší 18ti let:
http://www.sexcelebrit.cz/ali ce-bendova/alice-bendova-a-jeji-drs ny-sex -
Všechno nejlepší mate nádherný vek takže este aspoň jednou tolik přeji hlavně štěstí lásku a zdravi *14* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2*