Přejít na výpis diskuzí

Alice Bendová-Veselá

OSOBNOST 31.12.2006 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bendova je straaaasne nesympaticka!!Ja nevim,jak nekomu muze prijit mila a inteligentni...to fakt nechapu.!!Jinak ale ve filmu Sametovi vrazi zahrala svou roli obstojne,ale napriklad v poutech,to uz by se dalo pochybovat...
  • já jsem se do aleny zamiloval, sssstttrrráášššnněěěě moooocc, a chtěl bych nějaký fotky, klidně i s plavkama:)))))))
  • Svatba

Ahojda, nevíte někdo v kolika letech se Alice vdávala?
  • Bendová??zachovalá pětačtyřicátnice!! to se musí uznat.
  • Pro A.B.-V.

Cau.Tak jak jde zivot?A co Rodinná pouta.-moc hezký pořad!A jak to jde s natáčením nového seriálu BAZÉN?
  • super wallpapers

Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!!
  • No nevím čím je zajímavá ,jsou hezčí baby.
  • Alice je fakt bezva a nikdo se jí nevyrovná...:-))

Ahojky lidi..Alice je moc super a myslím to opravdu vážně,protože jí znám.Její maminka Zlatka bydlí ve stejné vesnici jako já a ona sem za ní jezdí...A já se občas starám o syna její sestry Andrejky..Jmenuje se Ben a je skvělej.A proto alici potkávám a vím jaká je tak vy když jí neznáte tak jí nemusíte pomlouvat...a navíc kdyby jste jí znaly tak by ste tady o ní nepsaly takové nesmysli!!!:-((
  • Kláro,Aličko,Renatko,Velérie,Sašo,Dano, Filipe,Tome.....Jen tak dál
  • FITNESS TYRAN

Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit