-
Znam Omara je fakt moc serednej fuj!!!
-
Andrejo
to teda rozhodně je!!! Je naprosto BOŽÍ a já jí miluju nadevšecko na svjetě protože je fakty ŮŽASNÁ a NEJLEPČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Alice
je super herečka -
Alice jsi opravdu kus ženské za kterou jde vidět pořádná poctivě udělaná práce.Jde vidět jak se umíš vžit do role a zahrát to tak aby člověk tomu věřil,že to je tak a ne jinak.Takových herců kdy by bylo víc hned by se líp koukalo na televizi.Už nám pomale začínají umírat všechny herecký legendy a zachvíli tady nebude nikdo kdo by něco nahraval.Doufám,že zůstaneš u herectví a budeš se tomu nadále plně věnovat,aby jsi doplnila to co začíná pomale odcházet.A moc ti přeji ať jsi jednou z nich.Jestli ti vadí,že ti tykám tak se omluvám.Krásnej den Marvan z Moravy
-
Omlouvám se, samozřejmě nebydlí V KLADNĚ! Trochu se mi nezadařilo :-)
-
Alice rozhodně mrcha není a paní Veselá nebydlí, nýbrž pouze v okrese Kladno, v obci Svárov.
-
no v rodinejch poutech hraje pěknou mrchu tak snad takova neni i doopravdy... kdo ví...
-
Milá Alice Bendová. Moc a moc se mi líbí tvoje vlasy. Uvažuji o tom, že bych si je také nechala narost. Každé úterý a čtvrtek sleduji rodinná pouta a moc ti fandím.
-
Máš pravdu je to asi jenom někdo kdo si dělá srandu,proto taky říkám aby si toho nikdo nevšímal.
-
Je to tak tezky pochopit
Copak to nechapete. Omar a spol si z vás delaj srandu - bavi je pozorovat vase reakce - jak se predhanite v tom kdo líp odpovi - kdybyste je ignorovali tak by sem za chvili prestali psat a zacali by hledat jinde . . . zamyslete se trosicku :)