Přejít na výpis diskuzí

Alice Bendová-Veselá

OSOBNOST 31.12.2006 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alice je fakt kočka :))myslím,že nastupuje novej sexsymbol českého showbusinessu!!závistivci jí stejně závidí jen ůspěch a atraktivní vzhled
  • naposled pro Omara

Přestanme se vyjadřovat k příspěvkum od Omara ,jsou všechny stejné a směřované k více oc¨sobnostem na tomto webu Foret,Nosková ,Horvát ad...
  • Alice Bendova

A.B. Je uzasna je fajn,ze se venuje herecvi,dlouho tady chybela pohledna a hlavne sikovna herecka.Je fakt SUPER!!
  • kočka

je to nádherná ženská a bejt má tak nani nedám dopustit!!!!!
  • Proboha ,vždyt je to jenom role,to se fakt o ní musíte vyjadřovat tak nechutně?
  • S názorem pod sebou zcela souhlasím. Skutečně je to děs, co jsou někteří přispěvovatelé (evidentně nižšího intelektu) schopni vyplodit, a je jenom dobře, že se proti tomu někdo ozve a vyjádří nesouhlas. Já ho tímto vyjadřuji také. Takovéhle hrubosti, když už máte tu potřebu, si vykřikujte v hospodě a ne ve slušné diskusi. A vůbec byste se měl nad sebou a nad tím, co vypouštíte z klávesnice, vážně zamyslet. Člověk (a jeho charakter) se totiž, mimojiné, pozná i ze způsobu vyjadřování... Jinak bych chtěl upozornit správce této místnosti, že na to, že Alice Bendová je první ve vaší TOP desítce, tu má dost málo informací a fotek, což je podle mého názoru poměrně trapné... Zdravím všechny fanoušky této okouzlující dívky a přeju všem dobrou noc. S pozdravem Jirka.
  • bezva!!!

Nejsi jednička , ale dvojka!!!
  • synovec

chtěla jsem se jenom zeptat,jak se má malý Beník,Váš synovec,ležela jsem s ním v Motole a s Vaší sestrou??
  • Alici Bendový

Nevím jaká jsi doopravdy ale v seriálu RP hraješ strašnou mrchu A NĚKDY MĚ I NASEREŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • reklama

Alice používáš Vaniš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit