Přejít na výpis diskuzí

Alice Bendová-Veselá

OSOBNOST 31.12.2006 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • re: pro evu

Jako kdyby si to napsala Alička sama.
  • re:

Díky za upozornění,at žijou RP.
  • maroon 5

www.maroon5.kvalitne.cz
  • neni mi sipaticka
  • Pro \"evu\"

Milá Evi, evidentně jsi z těch lidí, kteří si rádi dělají rychlé úsudky a unáhlené závěry. Zejména o lidech, kteří jim nejsou dvakrát sympatičtí, že? Bohužel... Ale věř nebo ne, Alice je moc milá, příjemná a inteligentní holka! A že se u Krause smála? No a co? Nepůsobilo to nijak rušivě. Jenom na ní bylo vidět, že má trošičku trému. Ovšem kdo by ji z Krause neměl! A na Šebrlem to bylo poznat daleko markantněji! Václav Moravec je na takovéto konfrontace zvyklý, takže podle něj to nelze objektivně posuzovat. Takže by to chtělo trochu brzdit s tou "šmahem kritikou" a být k lidem tolerantnější...
  • Pro \"matrazi\"

Ahoj! Tak to vypadá, že máme podobný problém :-) A ještě bydlíme kousek od sebe :-) Bára z Břevnova.
  • Pro \"Gagušku\"

Alice měří 174 cm a váží v rozmezí 56 - 60kg. Čauves
  • Alice je sup...

Ahoj Alici znám a všecny nesmysli co o ní píšete není pravda je to hodná a milá holka.Tak si to laskavě zapamatujte!!!
  • Uvolněte se prosím

27.5.05 jsem zhlédla Alici v horkém křesle Krause a vzhledem k tomu,že se neustále smála jako koza, má představa o ní,ža je jen v RP zkreslená a já jí uvidím jako obyčejnou holku se nenaplnila.
  • Ahoj Alčo

Ahoj Alčo, tedˇ tě vídám stále v TV,ale strašně dlouho jsem tě neviděla "na živo".Kdybys náhodou měla čas ...... Martina Janoušková-Zimmermannová z Petřin (matrazi@seznam.cz)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit