Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckaSaturova10
    Všechnoooo neeeej
  • fakt dobra herecka
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :))
  • Nemám ju rada. Veľmi sa zmenila. Chce na seba upútať najväčšiu pozornosť, a preto pridáva tie trápne fotky a komentuje rozchody iných celebrít. Napríklad, keď sa rozišla Rihanna s Chrisom, tak Amanda sa k tomu vyjadrila dosť nepekne. Povedala, že Chris urobil dobre, keď sa s Rihannou rozišiel lebo je škaredá a zlá. Rihanna možno niekedy ignoruje svojich fanúšikov, ale určite nie je škaredá a ani zlá!! To Amanda je trápna, namyslená a hlúpa. Pozrite si jej instagram. Skoro každú celebritu tam ohovára. Aj Miley Cyrus. I hate u Amanda! *16*
  • Achjo. Co to se sebou udělala? Byla to tak fajn holka, přirozená krásná, moc dobrá herečka a teď je to troska, promiňte že to říkám takhle, která pohřbila svou kariéru kterou měla tak dobře rozjetou...Vážně je mi to moc líto měla jsem ji moc ráda**
  • Opravdu smutný :(, byla to moc hezká holka,v každým filmu se mi líbila..Je opravdu hrozný co s člověka udělají prachy,drogy a chlast!!
  • ve filmech jsem ji měla strašně ráda ale teťjak ji vidím tak ji i lituju...:(
  • Teda, kdysi jsem ji měla ráda, nedá se říct vzor, ale chtěla jsem mít takové vlasy jako ona.
    Ale když vidím, co to teď se sebou udělala? Je to úplně jiná Amanda, nechápu, jak se tohle mohlo stát, vždyť jí je už 27 let a mohla by mít trochu rozumu! Ale ona místo toho si v podstatě zruinovala celou svou kariéru a myslím, že pokud se z tohohle srabu vylíže, tak ať si najde nějaké zaměstnání, které ji uživí a NEZKOUŠÍ už herectví. Nechci vidět za pět, deset let, další comeback hvězdičky, která již dávno pohřbila svou kariéru, a to hodně, hodně hluboko!!!
  • Proboha co to ze sebou udělala??!!Tak hezká dřív bývala...Teď vypadá příšerně staře a uměle...Ach jo...
    • vypadá příšerně dřív vypadala hezky ale ted je to hrozný *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • mas pravdu!!!!!!!!!!
    • london123
      Souhlasím s Anonymem..moje slova.Dřív to bevala normální hezká holka a ted???!!!!!!!!!!! *10* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* Je... *16* *16*
    • Ejki
      taky myslím,jak hrála třeba v Královna ročníku nebo v Co ta holka chce,tak jsem ji měla ráda,ale teď vypadá jak...angličtina na to má výstižný výraz -> B*TCH.... *9* *7*
    • jo máš pravdu!!!!!!!!!!!!! *13*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší k narozeninám !! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit