-
všetko nej.. *14* *3* *1* *3*
-
Všetko nejj .. *14* *1* *15* *2* *4*
-
vše nejlepší k sladkým 26!!
-
Viděla jsem jako první film s Amandou ,,Super Náhradník'' a hed jsem si jí oblíbila a i ten film... :))
-
Úžasná Amanda
největších -
Úžasná Amanda
Amanda Bynesová je naprosto jedinečná. Podle mě je to jeden z největšách zázraků, které Hollywood stvořil -
???
Ahoj,chtěla bych se někoho zeptat,jestli nevíte ještě o nějakým filmu s Amandou kde hraje hlavní roli . Znám jenom Supernáhradník,Královna ročníku,Co ta holka chce a Ztroskotaná láska . Nevíte prosím ještě o nějakým filmíku ? Jinak Amanda je opravdu bezva :))
*14* *3* *4* -
-
Panna nebo Orel,Noční můry,Velký tlustý lhář, to jsou ty filmy a ještě nějaké najdeš u Amandy ve filmografii.
-
Re: ???
Ve filmografii na Osobnosti.cz máš všechny filmy i seriály, čauky
-
-
???
Ahoj,chtěla bych se někoho zeptat,jestli nevíte ještě o nějakým filmu s Amandou kde hraje hlavní roli . Znám jenom Supernáhradník,Královna ročníku,Co ta holka chce a Ztroskotaná láska . Nevíte prosím ještě o nějakým filmíku ? Jinak Amanda je opravdu bezva :)) -
končí s herectvím:((
Amanda je opravdu velmi nadaná herečka a mám ji moc ráda ale přečtěte si tenhle článek http://dokina.tiscali.cz/clanek/cty riadvacetileta-amanda-bynes-konci-s -herectvim-11081 *9* -
Happy Birthday
Happy Birthday Amanda Bynes, you are the best. *4*