Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • Vše nej

Všechno nejlepší k narozeninám Amando! *4* *3*
    • escarlate

Re: Vše nej

Taky taky *1* *14*
  • kajuskafergie

..

Je strašně hezká..má pěknoučkej obličej *4* *4* a přeju všechno nej
    • knapik77

Re: ..

naprosto souhlasím,Amanda je opravdu moc hezká a roztomilá,připojuji se k přání všeho nej nej nej *3*
  • Happy Birthday

Happy Birthday 23.Amanda!
  • adela11

???

Amandička už je i zpěvačka?...tak to jsem nevěděla... *4*
  • domculik

Amanda

Amanda je moje nejoblíbenější herečka. Je aji moc pěkná a taková roztomilá. Nedávno jsem se dočetla, že amanda chodí s nějakým basketbalistou. Dokonce jsem ho aj viděla a musím uznat, že amanda opravdu dobrýý vkus. Protže ten její je opravdu borec *15* i když já osobně si myslím, že by jí to více slušelo s channigem tatuem *14* zezačátku spolu měli románek... ale bohužel nicz tho dále nebylo. Ale špatná zprábva je, že channing je také zadanýýý *9* údajně se zasnoubil s norou z lets dance. Ale musím uznat že jim to sluší stejně tak amandě a tomo jejímu *14* akorát můžeme doufat, že jim to vydrží déle... a pokud ne tak aspon bude channig volnýý a my budem štastný no ne holky *15* *15* *14*
    • .

Je to nej herečka, je prostě skvělá *14* . Nejraději se koukám na film Super náhradník, to je nej filmík *3*
    • chickuita

Re: Amanda

ano,tomu já říkám skvělá herečka!! *3*
  • Amanda

Jako já říkám že toje moje nejoblíbenější herečka, je prostě sqělá...Jak dšlá v tech filmech takovy roztomilý xichtíky..:D Jestli cchcete a chcete ejake fotky,avatary, photoshooty amandy tak jdete na www.funsamanda.blog.cz *14* *1*
  • Omg

nejaka tlusta ne??? *7*
    • Re: Omg

Tlustá? Není tlustá. Koukni se na Ewu Farnou nebo Miley Cirus, ty jsou tlustší než ona.
      • nika1979

Re: Re: Omg

Ewa farna Neni tlusta *8* *13*
      • Re: Re: Omg

Jestli je Miley tlustá tak naprostá většina lidí na světě trpí neřešitelnou smrtelnou obezitou :D
  • veronika16

nejhorsi

boze nic horsiho nez amanda bynes nemohlo tenhle svet potkat....hrat to neumi akorat se to pred tou kameru nakrucuje....strasny..a jeji filmy..des..vydela sem jen jeden a byl to nejhorsi zazitek v mym zivote..
    • Re: nejhorsi

z Tebe čiší závist a mindráky, děvče, chtělo by to více sebevědomí
    • Re: nejhorsi

myslíš že by brad pitt nemohl natočit 1 spatny film?...podivej se na jinej a pak neco mluv......
    • veronika16

Re: nejhorsi

no tak chtela bych videt tebe ty nadhero...rekni mi co si dokazala? amanda je stokrat lepci nez ty a hezci ty jedna oskliva tlusta pipko...ji nesahas ani po kotniky....vsichni co mate radi amandu jako ja tak se podivete sem http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=37172
      *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ilonka94

Vzhled

Blonďatá a k tomu TKZV.kudrnatá nn.....ale jinak fakt goodeidamská......
    • Re: Vzhled

*1* *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit