-
super náhradník
rikam vam tato herecka nema chybu,nejvic se ji povedl film super nahradník.porad bych se na ten film mohla divat a porad se u toho smeju *1* je tam uzasna jako sebastian *14* nejake hlasky su fakt mazec *1* *1* jako kdyz tam rekne ze je poradny rizek *1* nebo to o tech tamponech...to nema chybuu *5* -
-
Re: super náhradník
ahojky amanda je dobra a komu se nelibi tak at sem nechodi a nepise sem negativni prispevky .... diky .......... a chtela sem se zeptat jestli nema někdo nějakej odkaz kde se daji zkouknout je filmi napr: super nahradník .... dkm *1*
-
-
obleční
Ahoj nevíte kde se dají koupit věci podobný jako nosí ve filmu Královna ročníku? -
-
Re: obleční
a jaky konkretne myslíš?
-
-
Písnička
Nevite prosim vás někdo jak jse jmenovala ta písnička z filmu Super náhradník(ta jak dala tu facku Jastinovi)pls se ozvěte *3* -
-
Re: Písnička
no jasně.the veronicas - 4ever *3*
-
-
časák
víte že v bravu je ted' rozhovor s Amandou...fakt zajímavý... *3* -
časák
Ahojec.V Bravu je plakátek amandy.super:) *4* -
-
Re: časák
vážně?to si musím koupit *3* Amanda je super ta nejskvělejší herečka na světě,viděla jsem už skoro všechny ilmy kde hraje...jsou super *3*
-
-
amanda-forever
Ahoooojda !tak sem si založila blog o Amande je novy tak toho tam zatim moc neni budu ale i tak rada kdyz tam zavitate !Muzete se stat new webmissky a pokad mate blog tak i spratelit!Diky Kačiček
Adresa: www.amanda-forever.blog.cz
*14* *14* *14* -
...
Mně se nejvíc líbila ve filmu "Moje sestra vlkodlak" tam byla excelentní.. -
-
Re: ...
Omlouvám se to patřilo jinam..
-
-
tapetky
Ahoj lidičky...super tapety,že? *3* -
amanda
Je faktyš super herečka, no ráda bych jí poznala, ale to asi nebude možné. *4* -
Amanda je nej
Komedie s ní jsou nejlepší. Zbožnuju jí. Nej herečka prostě. *3*