-
Konečne nové DVD
Ahojte všetci fanúšikovia "našej" AMANDY!
Tak sme sa konečne dočkali pred nedávnom vyšlo prvé oficiálne DVD Amandy Lear ktoré má názov Ma chi e´Amanda a vyšlo u Music Laden. Informácie som dostal od mojho skvelého priatela Gabiho s ktorým ma spája nielen dlhoročné priatelstvo ale práve i¨láska k "našej" Amande...A inak vyšli tiež nové remixy ale hlavne i na novo prespievané jej velké hity..A chcete vedieť viac napíšte mi na meil rád každému odpoviem
Igi *3* -
-
Re: Konečne nové DVD
Zdravim, som prekvapeny, samozrejme milo, len neviem kde sa
da toto DVD kupit. Poradis ? Alebo existuju aj nejake ine DVD ?
Dakujem
-
-
amanda lear
já mám jenom album SWEET REVENGE, a můžu říct jenom : luxus *15* *15* *15* *15* -
...
Serchio to si sem psát nemusel to snad každý ví napiš něco co nevíme -
Amanda byla muž
Amanda je super a krásná ženská nikomu u ní nevadí že byla muž. Její hlas je nádhernej, zastrenej.
Bol som na jejim koncerte už je to dávno ale je to zážitok na celý moj život. -
jeeeee
nevím proč, ale "the sfinx" mi připadá jako bych poslouchal Cohena.... -
enigma
ahoj všichni tahle dáma mě rozpaluje čím dál více je neuvěřitelně záhadná.shaním její alba ale marně a do Prahy se zase dlouho nedostanu.její video klipy jsou k vidění na www.you tube-amanda lear.com *16* -
-
Re: enigma
ahoj , ja mam vsetky jej albumy :-)
aj DVD Koncert Bratislavska lyra ´82 -
-
Re: Re: enigma
Kde si zohnal DVD Lyra ? -
Re: Re: enigma
Dvd Bratislavska lyra ´82
Ahoj,rad by som ziskal tento titul,ozvi sa
-
-
-
petr
ahoj všichni koupil jsem si její cd blood and honey v praze a je to fakt bomba hlavně song Enigma (kinder bueno( ma to pořád šmrnc kdyby mi někdo vypalil cd budu rad ale jen českokrumlovsko anejlepe best ofku 602892565 *16* -
AMANDA LEAR
TAKÉ BYCH RÁD SEHNAL, ORIGINÁL CD. BOHUŽEL ZATIM MARNĚ. -
Nevíte prosím někdo kde bych našla její písničřky ke stažení? *9*
-
-
Re:
CZshare.com -
www.mojemp3.sk
Hľadaj Amanda Lear na
www.mojemp3.sk -
www.mojemp3.sk
http://www.mojemp3.sk/playing.php ?id=54956 -
Re:
Stačí si stáhnou do PC program Morpheus a můžes stahovat. Dobré pořízení *3*
-
-
a m a n d a
na stránkách francouzského fan clubu Amandy je spousta klipů ze starejch zlatejch časů + klip "love boat" prý z letošního léta.Té babě bude 60 ,ale vypadá ůžasně a písnička je taky mooooc fajn -
-
Re: a m a n d a
tý babě je 71 a je luxusní miluju její písničky
-