-
...
Všechno nejlepší... *4* *4* -
:-)
všecičko nejlepší.....mám tě moc moc ráda -
45 narozeniny
Přeji ti hodně štěstí,zdraví,lásky a aby si zůstala tak dobrou a hezkou herečkou jako si teď.Mám tě moc ráda a si ta nejlepší herečka v celém vesmíru jakou znám a sem moc ráda že sem tě poznala.Děkuji *14*
a takhle si tě představuji když si na tebe vzpomenu *4* -
NÁzor
Víte co mě štve ti lidi co říkají že celá stargate SG-1,SGA že jo je fantasmagorie ty lidi bych zastřelila tyčovou zbraní *1* nejlepší seriál na svěrtě!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ahoj
nic spolu neměli a on má 1 dítě dceru Wylie Quinn Annarose Anderson *4* *4* -
Re: Hmmm
To jo i teď a to jí je 44 *5* -
Re: dotaz
Ty jsi úchyl nebo co? *10* -
Re: Re: ahoj
JJ,ta holka se jmenuje olivia b.kovacs a narodila se jí když jí bylo 39 a s richardem si měla pravdu akorát myslím že má jen 2 děti *3* -
Samanta
Nádherná ženská...žeru ji :) jako Sam je prostě neodolatelná... *14* *3* -
Re: sam
No máš úplnou pravdu jsi můj člověk *1* *1* -
Re: ammi
Olivia B. Kovacs =) -
ammi
jak se jmenuje amandino dite? *7* *7* *7* *7* -
sam
samantha je super ale je skoda ze neni s jackem hodi se k sobe:..) *8* *8* *8* *8* *8* -
zajimavost
Zdravim vsechny,nikde sem nenasel zminku o tom ze amanda hraje v 21.dile 3.serie akt-x. -
ammie
Její manžel se jmenuje Alan Kovacs a dcera se narodila v březnu 05
http://www.csfd.cz/herec/11083- tapping-amanda/# *4* *9* -
Re: on
Protože to sou oba důstjníci....x( -
AMANDA
Amanda se taky objevila na snímku ve filmu Život nebo něco takového.Hrála tam televizní hlasatelku a bylo ji vidět jen velmi letmo. -
Re: ahoj
JJ, Amanda Taping má dítě, narodilo se jí, když jí bylo kolem 40, takže může mít tak čtyři roky a je to holka. Proto taky chyběla na začátku 9. série (tedy prvních pár dílů). Jinak je provdaná. Musím Tě zklamat. Navíc sám Richard Dean Anderson má myslím tři děti (ale jistá si nejsem). *4* -
Všechno nejlepší..
Všechno nejlepší j narozkám..,seš skvělá herečka a hezká ženská.. *14* *15* -
Vše NéJ k narozeninám !!
Všechno nejky k norozeninám Am !!
Ať seš pořád tak hezká x) a super herečka jako dotěď *1*