-
www.....cz
jaky jsou ty janovi stranky
ps:ma decko,ale ne s richardem a chodili spolu,ted je vdana a me hrozne stve ze nev s NÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!diky papa -
Re: Re: Re: :-(
jak si na tuhle blbost prisel?? jack mel jednoho syna a ten zemrel.. -
Re: Re: :-(
hey jenomže v tom serialu je Cam syn Jacka o´Neilla, proto má i ten jeho humor *3* -
ahoj
ahojky nasla jsem nejake fotky z akci a na par se amanda s richarden libaji a a jinich jsou zase spolu nevite jestli spolu chodi nebo chodili doopravdy? jo a napar fotkach byla amanda trochu..vypadala jak tehotna ona ma dite??? -
Re: :-(
je blbý že Samanta není s Jackem ten Cameron je blbej mám radši Jacka -
:-(
Vždycky jsem si myslela, že Sam s Jackem spolu nakonec budou! Dost mě mrzí, že tomu tak není! -
Re: amanda
taky by jsem si ho nechal kourit pak honit strkal by jsem ji ho mezi kozy potom do pici a analek by byl taky -
on
proč sam nebude s o'neillem? *7* -
amanda
od ty by jsem si ho klidne nechal vykourit -
Janovi 2808
Tak jsem se zase po dlouhé době přišla podívat na Janova nová videa a ejhle, co nevidím,plejádu polibků. Krásně pojaté s muzikou a kompozicí z vybraných filmů.
Protože jsem též velký fimový fanoušek,tak mě potěšila ta nápaditost vsunout do tak malých klipů něhu,lásku,cit a hlavně polibky z filmů,které jsem si zase mohla připomenout.
Jane,jen tak dál,ale postrádám něco tak hezkého,jako je láska u Amandy Tapipping. *4* -
Re: Janovi 2808
jezis ty mám taky no co suká tam s andersonem .. boze to je toho!! *9* *9* -
Janovi 2808
Chtěla bych mu poděkovat za krásné videoklipy ať už z natáčení Amandy,či jejího "soukromí",ale i ty,které jsou určené jen prodospělé.
Jen mě mrzí,že je nemohu "oznámkovat",poněvadž mi to nějak nejde. Vždy,když jsem klikla na videoklip,který bych chtěla oznámkovat,tak se vrátil na první video klip. Buď jsem zabedněná,nebo si nedokáži poradit jak dál. Pomůžemi někdo? *14* -
Re: Samantha
S tebou souhlasím. Je opravdu výjímečná herečka a tato role Samanthy Carterové jí opravdu sedla.
Už se těším na její další role. -
Re: Re: dotaz
Neni tam naha to su len fotomontaze skoda:(:(:( *14* -
Re: dotaz
www.elf.cz -
Nej nej
Amanda Tapping je úžasná herečka, má talent, charisma, je hodná a stále zůstává normálním člověkem. Je krásná a úspěšná. Každý si ji bude pamatovat jako Sam Carter v Srargate... Hvězdná brána, hvězdné obsazení. Mám ji moc ráda. Je ale škoda, že nakonec nebude s Jackem, což asi mrzí každého jejího fanouška:-) -
Re: Smantha Carterová
no jo,hvězdná brána-parádní sci-fi seriál *14* -
Re: DOTAZ????
*9* bohuzel ne -
Smantha Carterová
Amanda Tapping je skvělá herečka.V seriálu Star Gate ukázala,co v ní je.Má sutečně talent a charisma.Navíc vypadá stále dobře. -
dotaz
nevite nekde kde bych ju videl nahou??? *1* *1*