Přejít na výpis diskuzí

Amy Macdonald

OSOBNOST 26.6.2008 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parket..a

Amy

je to skvělá zpěvačka a This is the life je supr písnička.Vždycky když jí slyším, tak mám hned lepší náladu !!
  • beast

,,,

se opici po Grace Slick!
    • petik789

Re: ,,,

ty se opičíš,a když se ti nelíbí tak ji neposlouchej!!! *5*
      • Re: Re: ,,,

Zajímalo by mě, jestli vůbec víš, kdo je Grace Slick, jinak §: opravdu je ¨Grace Slick podobná, jak vzhledově, tak stylem zpěvu. *1*
  • elinor

cOoL

Je to super a originální zpěvačká *3* thif láfink *14* *5*
  • lili444

ahoj

This is the life *4rever*...moc krasna pisnicka!!!!! *14*
  • amy

amy je fakt skvela..nejvic moje nej pisnicky ..Run , L.A. , Mr. Rock a Roll , ale taky This Is The Life . cetla jsem ale od nejakyho kritika , ze prej ty jeji pisnicky jsou ulepeny jak cukrova vata s jahodovou limonadou.ze to je prej hnus ..ja teda nevim ale me se uplne ssstrrasne libej..ty pisne .. *4* ..a mozna blba otazka ..ale ona je sklada sama zejo .. *1*
    • gregory7475

Re: amy

to je jasný...je to super zpěvačka *4*
  • Na živo hrůza

Na desce má This is the life opravdu pěkně a krásně nahrané, ale naživo je to děs a hrůza. Je z ní cítit nervozita a hlas jí v neustále ujíždí, ale jinak je fakt super:-)
  • dopis

amy mocinky se mi libi klip-this is the live.... *14* posli mi neco na email jo .lerinka500@seznam.cz dikes *3* *3* *3*
  • jill

Rádio

Jak se vám líbí to rádio? Pěkný ale mohli by tam dávat písničky jen od onoho interpreta, když mám třeba hilary duff tak mi tam skočí Avril lavigne (to jsem nepatří, ale jen příklad)Jinak budu poslouchat Amy
  • amy

jeji deska je naprosto uzasny prekvapeni! neni to album ve stylu jeden nebo dva hity a zbytek vata. skvele se posloucha od zacatku do konce. kdo jeste nema tak doporucuju koupit a poslouchat, poslouchat a poslouchat :) btw. je fakt docela tezky si tam vybrat top song. pri kazdym dalsim poslechu je to jina pisnicka ale ted asi vede A Wish For Something More. jak jste na tom vy? *3*
    • prisera

Re: amy

THIS IS THE LIFE *14*
  • :P

Hezká,dobrá,mladá ta se dostane hodně nahoru,tohle nen její konec... *4* Chtěl bych jí mít ale doma *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit