-
Re: Re: Andrea Bocelli
Andrea Bocelli je uzasny a vymecny clovek.Mela jsem zu cest,setkat se s nim osobe,je to muz se srdickem na spravnem miste,na nic si nehraje,je proste nej.Ma uzasny hlas,uzasne zpiva,on sam je uzasny. Adela -
Re: Re: Andrea Bocelli
Ne převádí, ale předvádí. Josu tady tak malá písmenka, že už píšu blbostě. -
Re: Andrea Bocelli
Andrea sem nechodí, pokud mu chceš popřát zajdi na fórum na jeho webu, tam aspoň chodí. I když si myslím, že kdyby zašel sem a uměl česky, tak se bude stydět, protože co tu někteří převádí... -
Re: Re: Fanklub
Taky si myslím, že na fanských fotomontážích není nic špatného. Představy nejskalnějších fanoušků jsou někdy sentimentální, ale to je u všehc osobností. Ať je to anděl či ne, jak víte milá slečno, že to tak tvrdí, třebas to je jen umělecký záměr. Mne se to jejich hrnaí s fotkami líbí. Je vidět jak mají Andreu rádi. A navíc to je moc moudrý člověk. A zpívá jako anděl nebo snad ne? -
Re: Re: Re: Re: Re: proč oslepl?
No Pan Werner je cizinec a ty jsi taky moc dobře nenapsal jeho jméno, ty se zase nauč po sobě číst. A bude to ok, ne každý je dokonalý ani ty ne. -
Re: Re: Re: Fanklub
Pokud ovšem nemyslíš ty fotomontáže, to je přece jenon fanouškovské hraní z grafickým programem, na tom fakt nic trapného nevidím. -
Re: Re: Fanklub
Já tam teda žádný andělský luk nevidím. *3* A to jsem členem kolik let.
Ann, England -
Andrea Bocelli
Milý Andrei
Příjmi ode mne všechno nejlepší k tvým narozeninám.Přeji hodně štěstí,zdraví
a životního elánu na profesionální
dráze tvým zpěvem a pro další motivaci
dál!
se srdečným pozdravem. *4* -
krásné narozeniny
Milý Andreo, moc obdivuji tvojí houževnatost, tvůj kráský zpěv. Jsi nádherný chlap. Dnes máš slavný den, hodně úspěchů do dalšího života. *14* -
Re: Fanklub
Tak jsem se na to koukla. Přijde mi trapné ten "andělský" look, jak ho zobrazujete. Anděl on určitě nebude, i když má dar od Boha (hlas). *13* -
ten pan Wernwr by se napřed měl naučit gramatiku, než začne poučovat. ředitel zeměkoule je moc trefné. *15* -
Re: Re: proč oslepl?
Jsem zdravotní bratr a zelený zákal lečitelní není, jen když je brzo, hodně brzo podchycený, to znamená v naprostěm začátku. Operabilní je šedý zákal. Bože tohle je fórum. Ani lidi po sobě nečtou příspěvky, a ptají se na to co bylo odpovědzeno nebo odpovídají na to co už někdo vysvětlil, samé nepravdy a dohady. To si Andrea teda nezaslouží. Kolem toho Monte Carla, to je fakt síla. Tak sem teda fakt chodit nebudu. Konečně nahoře je uvedena adresa fanklubu tam je všechno pěkně popsané a informace ověřené. -
Re: proč oslepl?
měl zelený zákal a ve 12 letech úraz ve škole při sportu a to oslepl úplně. Škoda, dnes už je zelený zákal léčitelný. -
Jak to je
*5* Hezký den všem,
rád bych osvětlil pár faktů v této diskuzy, protože si myslím, že Andrea a i jeho fanoušci si zaslouží správne informace.
1. Nenarodil se slepý, ale následkem zeleného zákalu oslepl ve 12 letech.
2. Alba pořídíte na Vltava.cz či u Popronu za příznivé ceny.
3. Andrea Bocelli nežije v Monte Carlu, miluje moře a hlavně svoje Toskánsko, je to velký patriot a z Toskánska by se nikdy neodstěhoval, ale to ví každý, kdo se o něj aspoň trochu zajímá.
4. Andrea Bocelli žije ve Forte Dei Marmi, provincii Lucca, La Toscana, Italie, různé apartmány koupené kdekoliv nijak neukazují, že někdo někde žije.
5. Andrea Bocelli nezpívá jen árie, ale popové skladby.
Souhlasím s lidmi co tu říkají, aby jste si nejdřív promysleli, co napíšete a pak to napsali, tím myslím paní co rozhlašuje, že AB bydlí v Monte Carlu, každý Bocelliovec by ho rád někde potkal nebo viděl. No, chudák, kdo by ho hledal tam, koupit někde apartmán neznámená žít tam. Taktéž nemám rád, když někdo vykládá lži jen rpoto, že nezapne hlavu. -
Ano, skutečno. Pocházím z této oblasti (nikoli ze Monte Carlo) a absulutno nechápu napadání pana David Bagler ani držení se věty o koupení apartmánu jako faktu, že to hned znamená žití tam. -
Re: MILÁČEK
Tento přízpěvěk byl připsán ma fórum pro osobnost Andrea Bocelli nikoliv André. -
Re: Re: Andrea
Andrea Bocelli se slepí nenarodil, viděl do 12 let, pak oslepl. Narodil se ze zeleným zákalem, ale viděl.
Thomas Werner
ředitel FC AB Pegasus.cz
bocelli.webgarden.cz -
Vážená paní,
Neoficiální fanklub EJ jehož řediteĺ spolu s asitentem ragovali na váš článek má více než stovky členů a Davy Bagler je vemil sympatický a srdečný pán a rozhodně zdílím jeho rozhočení. Držete neoficiálních informací, nijak nepodložených, to by ještě nevadilo, ale zbytečně urážíte a rozstrubujete blbosti. Mít někde apartnám neznamená žít tam. *1* Mám s toho až záchvat smíchu. Již nejméně 10 let žije Andrea Bocelli, tudíž 99 procent roku bydlí ve Forte Dei Marmi, to je prosím pěkně v Itálii, v Toskánsku, určitě taky máte chalupu někdě jinde, třeba na vesnici nebo podobně a taky se nedá o vás říct, že tam bydlíte. Ne? V techto chvílích se Andrea jistě koupe v bazenu či jezdí na koni, ale ve Forte Dei Marmi, a jsem naprosto předsvědčený, že právě tam má nahlášený pobyt. Ať už má apartmán kde chce, žije ve Forte Dei Marmi, kde členového našeho fanklubu (jsou i ze zahraničí a o klubu Andrea ví) jej potkali a tak dále. Myslím, že klidně můžete si tam zajet pokud nevěříte člověku držící ho se faktů přímo od Andrei. *1* kdyb nebylo Davyho Baglera a Andel.andrewa tak by jste dál motala hlavu blbostmi lidem, kteří chtějí vědět přesné informace o AB. *13* Scela souhlasím s panem ředitelem nejfc Davidem Baglerem než něco plácnete na veřejném foru: Promyslete si co napíšete a zda jsou informace proveřené. Chudáci výkendový chalupáři si zapomněli přehlásit stálý pobyt, protože podle vás paní ředitelko země koule to znamená že na chalupě žijí. *1*
S pozdravem a přáním hezkého dne
Thomas Werner
ředitel FC Andrea Bocelli
Pegasus.CZ
bocelli.webgarden.cz -
Re: Re: Re: Re: proč oslepl?
Vážený pane,moc Vám děkuji za ochotu s jakou jste opravil mou chybu a zároveň se omlouvám případným čtenářům.Né však Vám,přestože jste zřejmě neoficiálního fanklubu a podle vašeho stylu vyjadřování zároveň jediným členem.Vášnivá posluchačka Bocelliho,né však ředitelka zeměkoule.
Každý zpěvák je určitě rači za ochotné slušné posluchače,než ochotné,slušné urážeče jiných.(Tato blbost za kterou jste mě napadl je z knihy A.B.naklad.Plejáda z r.2000 kde píší že Andrea B. koupil apartmán v Monte Carlu nikoli v Austrálii. -
Re: Re: Re: proč oslepl?
Ahoj,
na osobnostech.cz uvídíš, že Andrea Bocelli žije v Monte Carlu, než plácneš nějakou blbost tak si to ověř. Větší hovadinu jsi plácnout nemohl/a. Andrea Bocelli žije blízko svých dětí, i s učitelem (a dokonce i Zuccherem) ve Forte dei marmi. To si říkáš Bocelliovec? To těžko. Nikdy by Toskánsko neopustil a žije v tomhle letovisku už pěkne dlouho. Měl by ses nad sebou zamyslet. Máme v sousedním městě dokonce známého, samo toto město to má v informacích, tisk mluví o tom jak v tomhle městě spolu ze snoubenkou jezdí na kole. V dokumentu ze 1999 toto město dokonce bylo jmenované, na netu seženeš i adresu a ta vyzkoušená osobně a je do tohle města. Takže, Bocelli žije ve Forte dei marmi. Nepleť jeho fanoušky blbostmi a zamysli se nad sebou.
David Bagler
Davy
ředitel neoficiálního fanklubu Eltona Johna
Nikita.CZ