Přejít na výpis diskuzí

Andrea Bocelli

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: proč oslepl?

V monte Carlu jo? :-D kde jsi to sebral, bydlí ve Forte Dei Marmi. Lidi co to tu píšete za blbosti. Nejdřív se ověřte co šbletnete než to sem napíšete. Jedna kravina vedle druhý a tohle je fakt jedna z největších blbostí, to si říkáš Bocelliovec? I malé Bocelliatko ví, že žije Forte dei Marmi v Toskánsku *13* Pak lidi žíjí v nevědomosti. To jsi četl tu knihu? No já ti nevím. Ale rozhodně řeknu kamarádovi žijícímu v sousedním městě Forte co to tady rozhlašuješ. Monte Carlo... to sis rovnou mohl vymyslet Australii.
  • Fanklub

Ahojte,
    jediný český fanKlub AB, který existuje s jeho vědomím a požehnáním.
    Najde ho na http://bocelli.webgarden.cz
  • Re: Re: Re: proč oslepl?

Knihu Ti velice ráda pošlu.Poslala jsem Ti mail...
  • berzde

Re: Re: proč oslepl?

Dobrý den(ahoj).Četl jsem Tvůj příspěvěk o Andreovi a měl bych zájem o tu knihu á 100Kč.Ozvi se popř.na meil-policaci@seznam.cz.Domluvíme více *3*
    Díky Zdenek. *15*
  • Re: Re: Mám dotázek..

ja myslela ze jsem sama z CR kdo je deezerak :-)
  • Re: Mám dotázek..

podivej se tady ma Andrea skoro vše *4*
    http://www.deezer.com/#music/artist/3201/1 *3* *3* *3*
  • Re: Andrea

Ahoj,přečtěte si třetí odpověd od shora.
  • Re: proč oslepl?

Andrea se narodil s poškozeným zrakem ale viděl,vrozený zelený zákal.Ve škole pro slabozraké,hrál fotbal dostal míčem s plíškem mezi oči,za nedlouho oslepl úplně(12let)
    Ostatní v knize(Hudba ticha)Nyní žije v Monte Carlu.Bude-li zájem,knihu zašlu za 100kč.
  • millagros115

POzvánka

Dovoluju si vás pozvat do nově otevřeného diskuzního fóra na lidé.cz. Najdete nás v sekci lidé od hudby *3*
  • millagros115

Mám dotázek..

nebo spíš prosbičku.....
    Sháním jeho alba. jenže to je nadlidskej výkon..nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi je přeposlala?? *4*
  • proč oslepl?

Ahoj!Já jsem četla, že oslepl ve 12, protože měl nějákou chorobu!!Jakou to vám nepovim.Mám Bocelliho ráda.

Mám blog o Sarah brightman - JISTĚ ZNÁTE TIME TO SAY GOODBYE (TO SPÍVÁ SE SARAH)
    dyštak se jukněte

www.sarah-brightman.blog.cz *4*
  • 101ivanek

Re: Andrea

písničky?! snad árie ty písničko! Písničky zpívají tak děcka ve školce *16*
  • Pan zpěvák

Obdivuji ho!
  • 16kacule

Andrea

Mám ho velmi ráda s jeho písničkama jsem doslova vyrůstala. Má nádherný hlas *3*
  • 101ivanek

je to bůh

jeho hlas je nejen sexy, ale je,alespon pro mě lék nad léky. Prožila jsem si dost špatný období, jeho arie mě držely nad vodou a hned se zdálo všechno veselejší Andreo děkuji, za to že jsi
  • evelina

narozeniny

Andrea má nádherný hlas a je to i velmi pěkný mužský. Přeji mu k dnešním 50.narozeninám mooooc štěstí a nám, kdo ho máme rádi, aby mu to stále tak krásně zpívalo. *14*
  • Re: Andrea

Narodil se s tím *13*
  • bloota

Andrea

Moc by mě zajímalo, jak Andrea oslepl. Neví to někdo? *7*
  • Andrea

André? Toho neznám. Tohle forum Andrea Bocelliho ne nějakého Andrého.
  • MILÁČEK

ANDRÉ MÁ TEN NEJVÍC SEXY HLAS! DOKAŽE MĚ DOSTAT Z KAŽDÝHO SVĚTABOLU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit