Přejít na výpis diskuzí

Andrea Bocelli

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pocet cd

ahojky, narazil jsem na tento server... andrea neni kompletni
  • pro Vladu

To přece vůbec nevadí, že není kompletní, hlavně že mu to zpívá a to on umí velice dobře. S úsměvem Jedrika
  • Hlavní je, že si zajde

na malou a na velkou, to ostatní je druhotné
  • Andrea

Andrea Bocelli má jeden z nejhezčích hlasů, které existují. "Kdyby uměl bůh zpívat, určitě by zpíval velice podobně jako Andrea Bocelli.." řekla o něm Celine Dion. Je to pravda. Z jeho hudby vyzařuje energie a vnímavost, které je schopno jen velice málo lidí. V jeho hudbě je zvláštní poselství a to je něco nádherného. Ciao pa *3*
  • Andra Bocelli

Andrea Bocelli představovat nepotřebuje. Síla a krása jeho hlasu, svůdné a podmanivé zabarvení, dokonalé frázování...četl jsem jeho autobiografii Hudba ticha a chtěl bych ji doporučit všem, kteří by ho rádi poznali jako člověka, jemuž vzal Bůh to, co dává běžně zatímco jej obdaroval tím, co mezi jeho pozornostmi obyčejně vůbec nebývá.
  • ;Vivo per lei

Dokonalost sama.. co mu má na hlasu nemá bohužel jinde.. je mi ho lito.. zasloužil by jsi to.. miluju pisnicku vivo per lei.. a i ostatni ale tahne me nejak chytla.. Andrea bocelli je opravdu uzasny..
  • MILÁČEK

ANDRÉ MÁ TEN NEJVÍC SEXY HLAS! DOKAŽE MĚ DOSTAT Z KAŽDÝHO SVĚTABOLU
    • Re: MILÁČEK

Tento přízpěvěk byl připsán ma fórum pro osobnost Andrea Bocelli nikoliv André.
  • Happy Birthday Andrea Bocelli, I love your sing *4* *3* *1*
  • Andrea

André? Toho neznám. Tohle forum Andrea Bocelliho ne nějakého Andrého.
  • bloota

Andrea

Moc by mě zajímalo, jak Andrea oslepl. Neví to někdo? *7*
    • Re: Andrea

Ahoj,přečtěte si třetí odpověd od shora.
    • Re: Andrea

Narodil se s tím *13*
      • Re: Re: Andrea

Andrea Bocelli se slepí nenarodil, viděl do 12 let, pak oslepl. Narodil se ze zeleným zákalem, ale viděl.

Thomas Werner
        ředitel FC AB Pegasus.cz
        bocelli.webgarden.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit