-
pocet cd
ahojky, narazil jsem na tento server... andrea neni kompletni -
pro Vladu
To přece vůbec nevadí, že není kompletní, hlavně že mu to zpívá a to on umí velice dobře. S úsměvem Jedrika -
Hlavní je, že si zajde
na malou a na velkou, to ostatní je druhotné -
Andrea
Andrea Bocelli má jeden z nejhezčích hlasů, které existují. "Kdyby uměl bůh zpívat, určitě by zpíval velice podobně jako Andrea Bocelli.." řekla o něm Celine Dion. Je to pravda. Z jeho hudby vyzařuje energie a vnímavost, které je schopno jen velice málo lidí. V jeho hudbě je zvláštní poselství a to je něco nádherného. Ciao pa *3* -
Andra Bocelli
Andrea Bocelli představovat nepotřebuje. Síla a krása jeho hlasu, svůdné a podmanivé zabarvení, dokonalé frázování...četl jsem jeho autobiografii Hudba ticha a chtěl bych ji doporučit všem, kteří by ho rádi poznali jako člověka, jemuž vzal Bůh to, co dává běžně zatímco jej obdaroval tím, co mezi jeho pozornostmi obyčejně vůbec nebývá. -
;Vivo per lei
Dokonalost sama.. co mu má na hlasu nemá bohužel jinde.. je mi ho lito.. zasloužil by jsi to.. miluju pisnicku vivo per lei.. a i ostatni ale tahne me nejak chytla.. Andrea bocelli je opravdu uzasny.. -
MILÁČEK
ANDRÉ MÁ TEN NEJVÍC SEXY HLAS! DOKAŽE MĚ DOSTAT Z KAŽDÝHO SVĚTABOLU -
-
Re: MILÁČEK
Tento přízpěvěk byl připsán ma fórum pro osobnost Andrea Bocelli nikoliv André.
-
-
Happy Birthday Andrea Bocelli, I love your sing *4* *3* *1*
-
Andrea
André? Toho neznám. Tohle forum Andrea Bocelliho ne nějakého Andrého. -
Andrea
Moc by mě zajímalo, jak Andrea oslepl. Neví to někdo? *7* -
-
Re: Andrea
Ahoj,přečtěte si třetí odpověd od shora. -
Re: Andrea
Narodil se s tím *13* -
-
Re: Re: Andrea
Andrea Bocelli se slepí nenarodil, viděl do 12 let, pak oslepl. Narodil se ze zeleným zákalem, ale viděl.
Thomas Werner
ředitel FC AB Pegasus.cz
bocelli.webgarden.cz
-
-