Přejít na výpis diskuzí

Andrea Bocelli

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč oslepl?

Ahoj!Já jsem četla, že oslepl ve 12, protože měl nějákou chorobu!!Jakou to vám nepovim.Mám Bocelliho ráda.

Mám blog o Sarah brightman - JISTĚ ZNÁTE TIME TO SAY GOODBYE (TO SPÍVÁ SE SARAH)
    dyštak se jukněte

www.sarah-brightman.blog.cz *4*
    • Re: proč oslepl?

měl zelený zákal a ve 12 letech úraz ve škole při sportu a to oslepl úplně. Škoda, dnes už je zelený zákal léčitelný.
      • Re: Re: proč oslepl?

Jsem zdravotní bratr a zelený zákal lečitelní není, jen když je brzo, hodně brzo podchycený, to znamená v naprostěm začátku. Operabilní je šedý zákal. Bože tohle je fórum. Ani lidi po sobě nečtou příspěvky, a ptají se na to co bylo odpovědzeno nebo odpovídají na to co už někdo vysvětlil, samé nepravdy a dohady. To si Andrea teda nezaslouží. Kolem toho Monte Carla, to je fakt síla. Tak sem teda fakt chodit nebudu. Konečně nahoře je uvedena adresa fanklubu tam je všechno pěkně popsané a informace ověřené.
        • Re: Re: Re: proč oslepl?

Ahoj.Jsem rada ze je zde konecne nekdo rozumny.Jsem sice jen detska lekarka,nmam sice jen dva roky praxe,ele souhlasim s Vami.Zeleny zakal je opravdu lecitelny jen v uplnem zacatku a i tam lecba neni vzdy stoprocentni.Miluji pana Bocelliho,jeho uzasny zpev,jeho nadherny hlas,ktery pohladi na dusi,zahreje u srdicka.Opravdu si nezaslouzi aby o nem byly neustale psany nejake hlouposti.
    • Re: proč oslepl?

Andrea se narodil s poškozeným zrakem ale viděl,vrozený zelený zákal.Ve škole pro slabozraké,hrál fotbal dostal míčem s plíškem mezi oči,za nedlouho oslepl úplně(12let)
      Ostatní v knize(Hudba ticha)Nyní žije v Monte Carlu.Bude-li zájem,knihu zašlu za 100kč.

Dobrý den, četla jsem příspěvek, kde zmiňujete knihu Hudba ticha. Pokud je ještě možnost, měla bych o tu knihu zájem. Napište,prosím, na můj e-mail.Dík.

V monte Carlu jo? :-D kde jsi to sebral, bydlí ve Forte Dei Marmi. Lidi co to tu píšete za blbosti. Nejdřív se ověřte co šbletnete než to sem napíšete. Jedna kravina vedle druhý a tohle je fakt jedna z největších blbostí, to si říkáš Bocelliovec? I malé Bocelliatko ví, že žije Forte dei Marmi v Toskánsku *13* Pak lidi žíjí v nevědomosti. To jsi četl tu knihu? No já ti nevím. Ale rozhodně řeknu kamarádovi žijícímu v sousedním městě Forte co to tady rozhlašuješ. Monte Carlo... to sis rovnou mohl vymyslet Australii.

Ahoj,
          na osobnostech.cz uvídíš, že Andrea Bocelli žije v Monte Carlu, než plácneš nějakou blbost tak si to ověř. Větší hovadinu jsi plácnout nemohl/a. Andrea Bocelli žije blízko svých dětí, i s učitelem (a dokonce i Zuccherem) ve Forte dei marmi. To si říkáš Bocelliovec? To těžko. Nikdy by Toskánsko neopustil a žije v tomhle letovisku už pěkne dlouho. Měl by ses nad sebou zamyslet. Máme v sousedním městě dokonce známého, samo toto město to má v informacích, tisk mluví o tom jak v tomhle městě spolu ze snoubenkou jezdí na kole. V dokumentu ze 1999 toto město dokonce bylo jmenované, na netu seženeš i adresu a ta vyzkoušená osobně a je do tohle města. Takže, Bocelli žije ve Forte dei marmi. Nepleť jeho fanoušky blbostmi a zamysli se nad sebou.

David Bagler

Davy
          ředitel neoficiálního fanklubu Eltona Johna
          Nikita.CZ
          • Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Tak nejak nechapu o co Vam stale jde,proc ty neustale dohady.Neni snad jedno kde pan Bocelli zije a s kym.Vzdyt i on ma snad narok na sve soukromi tak jako kazdy z nas.Proc neustale resite nejake malichernosti kolem jeho osoby.Neni snad mnohem dulezitejsi ze je tady,ze svym zpevem rozdava radost nam vsem.Vzdyt tak uzasnych,moudrych a vymecnych lidicek jako je on v dnesni dobe uz moc neni.
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Nejlepší názor.
          • Re: Re: Re: Re: proč oslepl?

Vážený pane,moc Vám děkuji za ochotu s jakou jste opravil mou chybu a zároveň se omlouvám případným čtenářům.Né však Vám,přestože jste zřejmě neoficiálního fanklubu a podle vašeho stylu vyjadřování zároveň jediným členem.Vášnivá posluchačka Bocelliho,né však ředitelka zeměkoule.
            Každý zpěvák je určitě rači za ochotné slušné posluchače,než ochotné,slušné urážeče jiných.(Tato blbost za kterou jste mě napadl je z knihy A.B.naklad.Plejáda z r.2000 kde píší že Andrea B. koupil apartmán v Monte Carlu nikoli v Austrálii.

No Pan Werner je cizinec a ty jsi taky moc dobře nenapsal jeho jméno, ty se zase nauč po sobě číst. A bude to ok, ne každý je dokonalý ani ty ne.

ten pan Wernwr by se napřed měl naučit gramatiku, než začne poučovat. ředitel zeměkoule je moc trefné. *15*

Ano, skutečno. Pocházím z této oblasti (nikoli ze Monte Carlo) a absulutno nechápu napadání pana David Bagler ani držení se věty o koupení apartmánu jako faktu, že to hned znamená žití tam.

Vážená paní,
              Neoficiální fanklub EJ jehož řediteĺ spolu s asitentem ragovali na váš článek má více než stovky členů a Davy Bagler je vemil sympatický a srdečný pán a rozhodně zdílím jeho rozhočení. Držete neoficiálních informací, nijak nepodložených, to by ještě nevadilo, ale zbytečně urážíte a rozstrubujete blbosti. Mít někde apartnám neznamená žít tam. *1* Mám s toho až záchvat smíchu. Již nejméně 10 let žije Andrea Bocelli, tudíž 99 procent roku bydlí ve Forte Dei Marmi, to je prosím pěkně v Itálii, v Toskánsku, určitě taky máte chalupu někdě jinde, třeba na vesnici nebo podobně a taky se nedá o vás říct, že tam bydlíte. Ne? V techto chvílích se Andrea jistě koupe v bazenu či jezdí na koni, ale ve Forte Dei Marmi, a jsem naprosto předsvědčený, že právě tam má nahlášený pobyt. Ať už má apartmán kde chce, žije ve Forte Dei Marmi, kde členového našeho fanklubu (jsou i ze zahraničí a o klubu Andrea ví) jej potkali a tak dále. Myslím, že klidně můžete si tam zajet pokud nevěříte člověku držící ho se faktů přímo od Andrei. *1* kdyb nebylo Davyho Baglera a Andel.andrewa tak by jste dál motala hlavu blbostmi lidem, kteří chtějí vědět přesné informace o AB. *13* Scela souhlasím s panem ředitelem nejfc Davidem Baglerem než něco plácnete na veřejném foru: Promyslete si co napíšete a zda jsou informace proveřené. Chudáci výkendový chalupáři si zapomněli přehlásit stálý pobyt, protože podle vás paní ředitelko země koule to znamená že na chalupě žijí. *1*

S pozdravem a přáním hezkého dne
              Thomas Werner
              ředitel FC Andrea Bocelli
              Pegasus.CZ
              bocelli.webgarden.cz
      • berzde

Re: Re: proč oslepl?

Dobrý den(ahoj).Četl jsem Tvůj příspěvěk o Andreovi a měl bych zájem o tu knihu á 100Kč.Ozvi se popř.na meil-policaci@seznam.cz.Domluvíme více *3*
        Díky Zdenek. *15*

Knihu Ti velice ráda pošlu.Poslala jsem Ti mail...
  • millagros115

Mám dotázek..

nebo spíš prosbičku.....
    Sháním jeho alba. jenže to je nadlidskej výkon..nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi je přeposlala?? *4*
    • Re: Mám dotázek..

podivej se tady ma Andrea skoro vše *4*
      http://www.deezer.com/#music/artist/3201/1 *3* *3* *3*
      • Re: Re: Mám dotázek..

ja myslela ze jsem sama z CR kdo je deezerak :-)
  • Buh

Jestlize Buh dava o sobe vedet, je to zkrze takove lidi, jako je Andrea Bocelli. Je dobre, ze se narodil v Italii, u nas by ho nevzali ani na konzervator pro nedostatek talentu a treba by pletl kosiky v nejake nadaci. To myslim zcela vazne. Viva Italia. *13*
    • Re: Buh

čistá pravda :))))
  • Andrea Bocelli je neuvěřitelný člověk s nádhernou barvou hlasu. Děkujeme, že jsi ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit