Přejít na výpis diskuzí

Andrea Černá

OSOBNOST 13.6.2007 
56 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejko, doufam, že tě uvidím dříve než zas na hodech....:-) *14*

Martin
  • - josemariata@hotmail.es -buscame
  • erikmajcher@gmail.com responde ha ALTEA
  • solo te he podido encontrar aqui
  • eric no me ha llegado el dinero que pasa hay algun probrema soy jose, lo necesito
  • kamakam

překvapení

Viděla jsem hru Tři sestry divadla Na Fidlovačce, kde ztvárnila jednu ze sester a byla jsem velice mile překvapena. Dříve pro mně ne moc známá herečka, která je ale velice nadaná a taky sympatická. Doufám, že budu stejně spokojena i se hrou Stvoření světa a jiné...
  • oprava

Probůh! Co jsem to napsal. Obdivovatel, ne odbivovatel.
  • přání

I když asi tuším, že tyhle maily nečtete, přesto Vám chci, Andreo, popřát k narozeninám hodně štěstí, zdraví, samé bezvadné lidi kolem sebe. Ať jste pořád tak skvělá herečka, která rozdává lidem radost. Váš velký odbivovatel.
  • Kačenko

"Kačenko, ty už si to spapala??"*1* *1* Včera jsem navštívil představení Zkrocení zlé ženy. Andreo bya jste výborná!!! (Martin samozřejmě taky)
  • gymnazisté

Velmi často beru svoje studenty do plzeňského divadla a vybírám především hry, ve kterých hrajete Vy. Je to totiž záruka kvality. Jste výborná herečka a velmi hezká žena (ale to slýcháte jistě na každém kroku). Budu se zase těšit na další divadelní kusy stejně tak jako moji studenti. Ať se Vám daří, Andreo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit