-
Nádherná,inteligentní žena a herečka.
-
to ani nemůžeš,má nanejvýš tak dceru ale ne vnučku to by musela mít dítě ve 20 a její dceři by mohlo bejt 15 a tak by mohla mít tak 0,6 měsíční dceru a s tou bys sotva chodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
A Andrejo elsnerova mluvis dobre utek z vezeni super
-
No jasne prej chodim s jeji vnučkou taky muzu říct chodim z dcerou od jenifer lopez
-
Ty seš ale šťastnej parchant :D
-
Já chodim s její vnučkou *14*
-
Re: Daberka 1.
Big bang theory.... :) -
Daberka 1.
Přesně jak napsalo už hodně lidí, Leela a Lily, Nejlepší seriály Futurama a Jak jsem poznal vaší matku. :) -
Andrejka
Je opravdu úžasná, lily a leelu mluví úplně úžasně a je to snad nejhezčí česká herečka -
ahoj andrej
moc ti fandím jentak dál...nejvíc jí to slušelo v pohádce RumplCimprCampr.Musím pochválit Zdeňka Zelenku že si dosvých pohádek vybírá samé hezké princezny...Byla jsem se školou na Andrejce ve Vinohradském divadle na komedii Ideální manžel a líbila se mi ze všech nejvíc *14* *14* Jen tak dál♥ *1* *4* -
Andrea mluvi Céline Dion
Adrea skvěle propůjčila svůj hlas herečce Christině Ghawi ve filmu "Céline"
Andreo si skvělá. *3* *4* -
Teresa Lisbonová
Moc se mi líbí její hlas,jak nadabovala Teresu Lisbonovou ze seriálu Mentalista,tam má nádherný výstup! *3* -
daberka
Ale ona hlavně dabuje .. já ji znam z: Charlieho andílci,jak jsem poznal vaši matku,futurama,... *1* -
narozky
přeji vše nejlepší k narozeninám.v četnických humoreskách jí to moc slušelo. -
Andrejce
Andrejka je moc skvela holka. Andrejko jen tak dal. *14* Moc skvele hrajes. Nekdy bych te chtel poznat.Snad nekdy. -
Morava
Já to pořád říkám.Nejkrásnější holky jsou z Moravy a Andrea je toho důkazem.Jen tak dále,mnoho rolí a štěstí do hereckého i soukromého života. *4* -
moc pěkně hraje
Andrejka moc pěkně hraje ve hře Vinohradského divadla Figarova svatba. Po boku Jiřího Dvořáka. Na tuhle hru běžte. je fakt super *3* -
Utěk z vězení
Andrea hezky hraje v novém seriálu -
Jsi nej
Andrejka je můj ženský idol už pár let ale úplně nej je v pohádce Rumpl Cimpr Campr.
Sluší ji to moc v celé pohádce ale úplně nej je ta scéna,když si říká o klobouk.Jen mě mrzí,že až teď jsem se dozvěděl,že pochází jen pár kilometru ode mně asi deset.Co bych za to dal,kdybych Ji mohl pozvat aspoň na kafe. -
Trés bonne
Andrejka teď moc hezky hraje v Hraběnkách, ale nejlepší je v divadle Na Vinohradech....má moc krásný hlas, takže často dabuje, třeba Laru v Doktoru Živagovi, což je úplně úžasný film, vřele doporučuju:)