-
Kam se tedy obrátit?
-
Dobrý den. Pracuji v pekárně Zelená louka. Naše vedení v Brně nám začíná dost drasticky snižovat prémie a to tak že bereme holý základ plus pár stovek kvůli tomu že nejsme schopni splnit hospodářský úkol. V rámci Penamu nám byla odebrána výroba dost velkého množství vek a nástupem nového ředitele nebo shodou událostí jsme přišli o řetězec Ahold ale ty tuny které máme vyrobit už nikdo nesnížil, taže jinými slovy ten hospodářský úkol nemůžeme splnit ani náhodou! Tak to vypadá že se konečně podařilo pánům z Brna najít způsob jak nám snížit platy které jsou jim dlouho trnem v oku. A tak se ptám, jestli vůbec máte přehled co se děje ve vašich provozovnách a co vlastně dělá váš zbytečně ohromný managment.
Stálé zdraví přeje váš zaměstnanec. -
Az budete platit na danich tolik co on a davat praci tolika lidem, tak si teprve muzete vyskakovat. Fandim Vam.
-
Vsak vam to nikdo nenuti. Jen si radeji kupujte vyborne potraviny z Polska...
-
Vážená paní,
p.Babiš svými aktivitami zlikvidoval již spoustu takových, kteří se snažili postarat sami o sebe, tak si dejte pozor, ať nerozšíříte jejich řady. *5* -
Vážená paní,
p.Babiš svými aktivitami zlikvidoval již spoustu takových, kteří se snažili postarat sami o sebe, tak si dejte pozor, ať nerozšíříte jejich řady. -
Vážený pane,
vy si snad myslíte, že p.Babiš jedná se svými podřízenými jinak? To se obracíte na toho pravého! -
Dobrý den p.Babiš.
Pracuji v masně Studená a ta spadá pod Krahulíka v Krahulčí.
Již dlouho se Vám odvažuji napsat,protože od té doby co tam nastoupil provozní.p.Viktor Vláčil to je katastrofa.Je to arogantní hulvát,který si vynucuje poslušnost lidí nadáváním,řvaním a chová se neurvale k zaměstnancům.Nezná základní zásady slušného chování.Vykřikuje na lidi:
Koukej makat ty lemple,od čeho tě platim,co si o sobě myslíš,já jsem někdo,ty jsi nula,která bude makat,jestli ne tak táhni : A to je jenom zlomek neurvalého chování pana Vláčila.Nikdo s ním nesouhlasí,všichni drží hubu.Pokud mu někdo nějak oponuje okamžitě ho propustí.Chová se jakoby mu to vše patřilo.Pane Babiš,mohl by jste s ním něco udělat?Přece se nemůže chovat jako kapitalista.Od nového roku si zvolil nového technologa a ten,aby se mu zalíbil,tak se chová ještě hůř než on.Obírá lidi o peníze( ve Studený jsou nejmenší výdělky v republice,děláme v průměru za 10000,-)špehuje lidi a pak donáší.V takovém prostředí se nedá vydržet.I mistři už toho všeho mají plné zuby.Panuje tam strašně napjatá atmosféra a čekáme kdy to bouchne.Udělejte s tím něco.Vy jste majitel.Předem díky -
Chytrý co ...
-
P. Babiš
1. dvě smeny dva lidé ? ( není to opravdu málo )
2. povinosti každého jsou: Uklid,Mazač,Zamečník,Klempíř,Svařeč,Elektrikář a Silomistr
3. To vše jen za 75 Kč bruto za hod .
Uvědědom tesi prosím že už jseme oba na pokraji všech sil.. Není možné si ani vybrat dovolenou ... Děláme na doraz a tim pádem se taky musí chybovat ... Můj kolega nedávno spadl ze štaflí a má zlomené dvě žebra .. Marodí a tak tam jsem na dvě směny sám .. Nevím jak dlouho to vídržím...A to jsi každej ještě na mě otevře ústa ...
Bylo by lepší se sejít a popovídat si... -
Proč zaměstnáváte tolik vietnamců kteří nedodržují hygienické předpisy Nas čechy fyzicky napadají a nic se jim za to nestane a potrestán je vždy čech.Při porážce často způsobují záměrné poruchy když se jim nechce pracovat a čistě hodinkaří. *16*
-
Dobrý den Pane Babiši, jsem jedna z Vašich zaměstnankyň v modřickém závodu Vodňanská Drůbež,a ráda bych se já i moje kolegyně s Vámi setkaly a osobně pohovořilyo podmínkách ve kterých pracujeme, když se všude dozvídáme jak se Vaši zaměstnanci mají dobře.My jsme naopak ponižovány,uráženy a pracujeme za stále menší peníze.Před Novým Rokem se na platě přidávalo jen předačkám,Četařkám a manipulačním dělníkům a dělnícím u bizerb a dělníkům u pásu ani koruna.Všude se dočítáme v časopise 5+2 jak objíždíte své zamestnance a diskutujete s nimi přijeďte tedy také mezi Nás.Dělnice
-
Panu Babišovi fandím,zaměstnává lidi,což naši pohlaváři nedělají.Jen tak dál pane Babiši!!! *14*
-
Tak když vezmu v úvahu, jak vás dokáži naši páni redaktoři zmanipulovat, překřičet a podstrkují vám názory které jste nikdy nevyjádřil, nedívím se že chce být slyšet, jinak to prostě ani snad už nejde.
-
Přeceňujete pana Pabiše, o práci vás připravil dosavadní majitel svou nekompetentností.
-
Ach jo, aýž vymyslíte jak ovlivnit komu se narodíte, tak se to dá řešit, do té doby co píšešte je blbost.
-
Taky jsem viděla, paní redaktorka asi hodně čte Blesk, absolutně to nezvládla a byla nevychovaná.
-
Chyba lávky, můj milý, pan Babiš sice vyrábí, ale do půdy si to sypete sami a když chcete víc a víc, tak to dopadá jak píšete.
-
Tak všude je to to samé, každý zaměstnavatel stojí o loajální zaměstnance, kdybyste před převratem řekl něco proti KSČ dopadl byste mnohem hůř, to si piště.
-
Tak do dožeňte, nikdya není pozdě. Chcete něco mít, tak pro to musíte taky něco udělat, pak budete mít podniky, řepková pole a možná pana Babiše i trunfnete, je to lepší než fňukat do klávesnice a mařit čas. *1*