-
jen na okraj diskuse k panu Babišovi.....když mne oslovila ing. Jermanová vyslaná do krajského klání a nabídla mi řídit buńku ANO 2011 dost mne pobavilo:-) Za pět minut tato mladá dáma poznala kdo je jaký a kdo je ten kdo je korupční a kdo není a s kým se dá pracovat a s kým ne a je to jen o mladých - prý a to je velmi, velmi smutné.
Před tím v ODS propadla a chytá se stépla u lidí kteří mají schopnost uhradit propad v Mobiliáři Evrospy.
Hrdost má náš národ především při hokeji a v kopané pokud bude finále. V zahraničí jsem poznal osudy lidí a i z jiné strany duše, výsledků, zábavy a těla a tady doma jsou ztv. osobnosti - kteří nemají páteř a to od instalatéra až po ministra. Jedinné řešení je prosté a to historie umí posoudit do budoucna a právě tady s panem Babišem, to že je miliardář to je jen o tom že to dokázal svojí houževnatostí. V tom mu fandím i když vím že má svůj týmový systém PR výběru lidí - ale všechno nemůže i tak zachytit. -
monolog
vážený pane babiši.pracuji ve vaší firmě nějaký pátek a nejsou na mě žádné stížnosti,spíše naopak.pracuji i v sobotu nebo podle potřeby.myslím si,že by jste se měl zamyslet nad situací vašich zaměstnanců.zatím co my pracujeme za ubohých pár tisícovek,pro vás je náš plat vaše denní kapesné.pracuji poctivě a když požádám o zálohu na plat,vyjímečně,je mi zamítnuta,jsem ve svízelné životní situaci,sháním úvěr ale bohužel mi na tak nízký plat nikdo nepůjčí.a vy mi těžko půjčíte 100 000kč.pro vás je to kapka v moři a já bydlím v podnájmu,na který mi stačí plat a zůstane mi jen na to nejdůležitější.chci u vás pracovat co nejdéle,protože se mi ta práce líbí,ale budu si muset najít nějakou brigádu,aby to bylo k přežití.nynější situace mě donutila k tomuto kroku.je to možná drzost,ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci.nedoufám že mi odpovíte,ale co kdyby.......a omlouvám se za svou drzost a nezlobte se.ani nevím zda to budete číst.přeju hodně ůspěchů v podnikání. -
andrej babiš je zlý člověk.
-
Dotaz
Dobrý den pane Babiši
rád bych věděl, jaký by byl Váš názor na situaci. Akciová společnost nabídne jiné firmě zboží, dohodne se s ní na ceně místě dodání a množství. Kupující firma je ochotna první 3 - 4 měsíce platit předem,(jedná se cca o 1500000Kč předplatby bez DPH) ale akciová společnost se pak z nějakého důvodu začne při domlouvání podmínek smlouvy chovat tak, že kupující firmě nechce přiznat jakékoliv právo zapracovat do smlouvy jakoukoliv její představu fungování obchodního vztahu a nakonec s tvrzením, že nabídnuté zboží musela dodat jinam, celé jednání ukončí. Budu velmi rád za zaslání Vašeho názor. Přeji příjemný den. Ing. Beneš -
-
Re: Dotaz
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Pane Babiš.Jestli chcete udělat mé babičce k vánocum tu největší radost tak ji podarujte finanční pomoc na dluh do kterého se dostala za druhého neplatiče nevím jak dlouho to vydrží dělat bez volna za 11000kč měsíčně. Toto je částka kterou musí odvádět na nájem a dluh který je 4000kč měsíčně.Jídlo to má pár korun .na měsíc.V této situaci bude ještě 4roky a nemuže jít do duchodu.Pomozte prosím.Děkuji její vnouček.ču 000000-0915997013\0800
-
-
Ať dá tomu neplatiči přes tlamu a pošle ho do práce ! *1*
-
-
všechno nejlepší k narozeninám *14*
-
Kdo lže ten krade že pane Babiši.
-
Je v pohodě a dobré názory . Je to podnikatel tedy dravec .
Jen do toho . -
Čteme to my sami ...
Dobrý den, znám Vašeho známého , pana Pih... přišel byste na kávu na 5 minut...stačí kde a kdy ... Děkuji -
Nemáte ve všem pravdu,za současnou krizi může Andrej Babiš ne Petr Fiala.Lidi už se proberte!!!!!!!!