-
Dobry den.Vim.ze jste zavalen praci.Ale fandim Vam.Pracuji 25.let jako sestricka a můžu říci.že naše platy a prace jr strašně nedocenena.Delame hodně prace za lelare a každá z nás je rada za tu trošku. Snad se to někdy zlepsi..
Jen vam fandim a preji zdravi nad to neni -
POMOC
Dobrý večer.
Já už jsem už na pokraji zhroucení a někdy pomýšlím i na práškami , které by mě zbavily mých starostí. Nutně a již urgentně potřebuji
peníze na splacení kredit.karet,které jsem si myslela že nikdy nepoužiji. Ale vzhledem k situlaci kdy šlo opravdu o život v rodině,jsem přistoupila i na toto řešení. Bohužel nyní se dostávám do platební neschopnosti tyto docela velké splátky hradit a nerada bych se dostala ještě dál .Peníze scháním již 4 měsícem a stále platím nějaké poplatky na 100% sliby,ale žádné skutky,a tak
se více a více propadám do beznaděje,už nemám pomalu ani na jídlo.Ty peníze jsem použila mému tatinkovi na docela závažnou operaci a dlouhodobou léčbu,která byla snad "zatím" úspěšná"-nikdy toho litovat nebudu!!!Starám se o své rodiče.
Jsem sice ještě vdaná ,ale doufám ,že před rozvodem ,jelikož manžel si šel užívat beztarostný život s ženou mladšího ročníku.Mám 2děti,které studují-syn na vysoké škole a dcera je ve 4.tém ročníku střední .Všude a za všechno se platí-obracím každou korunu.
Každý večer myslím ,že kdybych ukončila můkj život , ukončila bych i moje trápení , ale myšlenka na děti a rodiče , kteří jsou na mě docela závislí mě z toho vždy probere.Mám své stálé zaměstnání, a ještě občas beru brigádu po večerechjako je hlídání dětí , uklízení ,pokladna v Tescu apod,jenom abych to všechno zvládla.
A tak všude prosím pokud můžete pomoc,pomozte-už nevím jak dál,ale ještě vás oberou o to málo co vám zbylo.Momentáleně mám na 14dní do výplaty ca 800kč.a prostě musím s tím nějak vyjit.Ale pořád a stále bojuji s tou ošklivou myšlenkou nebýt.
Lenka -
Stále nemohu najít ten pravý motiv ,proč jde do politiky?To co dává /říká/veřejnosti není určitě to podstatné.To si nechává pro sebe.To mě právě štve ,a proto mu nemohu věřit i když bych chtěla. Hana
-
žiadosť
Žiadosť.
Váženy pán Ing. Andrej Babiš. Prepáčte moju odvahu a odhodlanie že som sa obrátil na Vás s touto žiadosťou no verte že to je posledné čo možem urobiť na získanie sponzora pre náš plavecký oddiel DelKo v Komárne. Náš oddiel by potreboval kúpiť 3kusy plaveckých dráh v cene 620 EU / 1 kus a 35 kusov plaveckých županov v hodnote 40EU / 1kus.Vieme že v dnešnej dobe, sponzorctvo je ťažká zálezitosť no nevidime inú možnosť na ziskanie financií pre náš oddiel.V oddiely plávajú a zúčastnujú sa pretekov deti v každej vekovej kategórii. V ťažkej situácii v akej sa nachádzáme, naši plavci s odhodlanosťou a húževnatosťou trénujú a získávajú na súťažiach a majstrovstvách úctihodné výsledky. Prosím Vás v mene celého oddielu a vmene našich mladých plavcov o pomoc ohľadom sponzorctva.
Plavecký oddiel Delta klub Komárno
IČO : 36103756
Číslo účtu : 000000021120205372/0900
S pozdravom predseda oddielu Zámbó Tomáš
mob .0907557947 -
Andrej Babis vydělal své peníze podvodem vytunelováním určitých firem.Penize nejsou v životě všechno.
-
jen na okraj diskuse k panu Babišovi.....když mne oslovila ing. Jermanová vyslaná do krajského klání a nabídla mi řídit buńku ANO 2011 dost mne pobavilo:-) Za pět minut tato mladá dáma poznala kdo je jaký a kdo je ten kdo je korupční a kdo není a s kým se dá pracovat a s kým ne a je to jen o mladých - prý a to je velmi, velmi smutné.
Před tím v ODS propadla a chytá se stépla u lidí kteří mají schopnost uhradit propad v Mobiliáři Evrospy.
Hrdost má náš národ především při hokeji a v kopané pokud bude finále. V zahraničí jsem poznal osudy lidí a i z jiné strany duše, výsledků, zábavy a těla a tady doma jsou ztv. osobnosti - kteří nemají páteř a to od instalatéra až po ministra. Jedinné řešení je prosté a to historie umí posoudit do budoucna a právě tady s panem Babišem, to že je miliardář to je jen o tom že to dokázal svojí houževnatostí. V tom mu fandím i když vím že má svůj týmový systém PR výběru lidí - ale všechno nemůže i tak zachytit. -
monolog
vážený pane babiši.pracuji ve vaší firmě nějaký pátek a nejsou na mě žádné stížnosti,spíše naopak.pracuji i v sobotu nebo podle potřeby.myslím si,že by jste se měl zamyslet nad situací vašich zaměstnanců.zatím co my pracujeme za ubohých pár tisícovek,pro vás je náš plat vaše denní kapesné.pracuji poctivě a když požádám o zálohu na plat,vyjímečně,je mi zamítnuta,jsem ve svízelné životní situaci,sháním úvěr ale bohužel mi na tak nízký plat nikdo nepůjčí.a vy mi těžko půjčíte 100 000kč.pro vás je to kapka v moři a já bydlím v podnájmu,na který mi stačí plat a zůstane mi jen na to nejdůležitější.chci u vás pracovat co nejdéle,protože se mi ta práce líbí,ale budu si muset najít nějakou brigádu,aby to bylo k přežití.nynější situace mě donutila k tomuto kroku.je to možná drzost,ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci.nedoufám že mi odpovíte,ale co kdyby.......a omlouvám se za svou drzost a nezlobte se.ani nevím zda to budete číst.přeju hodně ůspěchů v podnikání. -
andrej babiš je zlý člověk.
-
Dotaz
Dobrý den pane Babiši
rád bych věděl, jaký by byl Váš názor na situaci. Akciová společnost nabídne jiné firmě zboží, dohodne se s ní na ceně místě dodání a množství. Kupující firma je ochotna první 3 - 4 měsíce platit předem,(jedná se cca o 1500000Kč předplatby bez DPH) ale akciová společnost se pak z nějakého důvodu začne při domlouvání podmínek smlouvy chovat tak, že kupující firmě nechce přiznat jakékoliv právo zapracovat do smlouvy jakoukoliv její představu fungování obchodního vztahu a nakonec s tvrzením, že nabídnuté zboží musela dodat jinam, celé jednání ukončí. Budu velmi rád za zaslání Vašeho názor. Přeji příjemný den. Ing. Beneš -
-
Re: Dotaz
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Pane Babiš.Jestli chcete udělat mé babičce k vánocum tu největší radost tak ji podarujte finanční pomoc na dluh do kterého se dostala za druhého neplatiče nevím jak dlouho to vydrží dělat bez volna za 11000kč měsíčně. Toto je částka kterou musí odvádět na nájem a dluh který je 4000kč měsíčně.Jídlo to má pár korun .na měsíc.V této situaci bude ještě 4roky a nemuže jít do duchodu.Pomozte prosím.Děkuji její vnouček.ču 000000-0915997013\0800
-
-
Ať dá tomu neplatiči přes tlamu a pošle ho do práce ! *1*
-