-
Já chápu postarší natvrdlou generaci že volí pseudopolitika o kterém jsou přesvědčeni, že na rozdíl od těch předchozích nekrade a že to nemá zapotřebí (samozřejmě, protože majetek se mu nabobtnal poctivě z platu a z poctivého podnikání). Ale uvědomuje si tato generace s vyfouknutými mozky, že jediný, kdo to odsere, jsou jejich děti a jejich vnuci?! To už jsou tak vypatlaný, že je ani vlastní děti nepřesvědčí?! Nelze někomu ubírat práva volit když je svéprávný, ani nelze všechny přešetřit, ale opatření být musí! Za natvrdlost to jednou odsereme všichni! Já chci zdravé potraviny (včetně humáního zacházení se zvířaty)! Čistý vzduch! Čistou přírodu bez vylévání odpadů do řek! Spravedlivý stát! Kvalitnější zdravotnictví! STOP byrokracii! A zpátky poctivé české pivo! Což je minimálně na další čtiři roky nemožné díky vám! DĚKUJEME!
-
-
čtyři
-
-
"Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zrušili"
-
Nechápu ostatní politické strany, že všichni jsou proti panu Babišovi, jde vidět, že všem jde jen o to, aby se stále jelo ve vyjetých kolejích a nezáleží jim na vůli voličů, kterých byla celá jedna třetina.
-
Gratuluju.Hlavně nezapomeňte kdo všechno Vás chtěl dostat do lochu.
-
Sorry jako
-
Dobrý den p.Babiš .Fandím Vám a jdu Vás zase volit.Můj muž nikdy nevolí,ale když Vás viděl ve včerejší předvolební debatě sedá do auta a jde Vás podpořit.I když jsme důchodci a do Brna to bude stát 500 Kč vy nám za to stojíte.Přece to nenecháme takovým ,,,,,,, co nic v životě nedokázali. Já mam zkušenost s Vaší firmou z Brna a vím že jste slušný člověk.Nenechte se otrávit a bojujte za nás. Děkuji moc a už jdu volit.
Dagmar Dvořáková. -
-
Nechápu jak někdo da 500 Kč za voleni!'i když ano a babis stejne vyhraje 1 hlas ten vas je k ničemu!
-
Milá Dášo z Brna, skočte si cestou na vyšetření jestli vůbec máte svéprávné právo volit, mám značné pochybnosti!
-
-
Jinak je to jeho názor a jeho chuť ...já taky nežeru třeba ryby a jsou to pro mě sr.čky , tak ať si je jí někdo jiný nee?! Pro někoho jsou zase sr.čky maso a žere jen zeleninu..NO a CO ?! To neznamená , to , že ho za to odsuzuju a nebo považuju za méněcenného.. Jinak dotace na bionaftu schválil zase Kalousek a ne babiš...Babiš je jen pěstitel...jako mnoho ostatních...Jenže neusypává...tak je nepohodlný. Až ukáží všichni s jakým majetkem došli do politiky a jaký mají teď , tak to teprve bude pořádný vál. Jinak já koblihy rád...stejně jak bych si dal i guláš...podotýkám , dobrý!!!
-
Alešu sis to trochu spletl důchody neprošustroval babiš , ale byly vypůjčeny kalouskovou zadluženou vládou a nikdy nevráceny...stejně jak ostatní půjčky......Já kdybych dlužil na základě platných smluv jen tisícinu , toho , tak už mě exekutor sebera i postel. A že tvrdí , že je toto úročení nemorální?!?! bylo to v platné smlouvě...která byla v případě řádného splácení úvěru velice výhodná pro vypůjčitele a při neřádném splácení zase pro věřitele. Co je na tom špatně ... a při pohledu na Kalouskovu vládu , když jim takové móresy bank na obyčejných lidičkách nechaly tyto banky beztrestně páchat celé roky. Co starých lidí přišlo k vůli malé půjčce o střechu nad hlavou?!?! a to oni neřešili...státu to bylo jedno...a teď ti prašivci kteří tady X let jen hrabali ...chtějí ve smrtelné agóónii urvat co se dá.
Lujso tím chceš asi říct , že proto že podnikáš a staráš se sama o sebe , tak bys asi neměla platit daně ...viď?! NJ a tak to doposud ve většině případů taky nejspíš bylo. Ale svůj bouraček chceš prohánět po nových asfaltkách , a zdravotnictví bys taky chtěla zadara ...viď?! ....no a co ještě?! -
-
Pane, vy jste úplně mimo. Bohužel lidé jako vy mají právo volit a taky to tak vypadá!
-
-
Máte pravdu, protože on se jeho hloupým voličům dokonce vysmívá přímo do očí a jednou jsem ho viděl v máte slovo, kde říkal na otázku ohledně klobás nebo párků, že takové srač.y nejí, ale krmil by tím celou republiku! To nemá obdoby, k jakému člověku vzhlíží většina voličů. Jak smutné! Lidé byli naštvaní, že spousta politiků kradlo, tak chtěli změnu! Změny se nakonec dočkali, ale pouze v počtu osob! Teď je tam takovej jen jeden! ´´Všechno´´ včetně jídla, jeho složení až po skladování je řízené, všude samá byrokracie, lidská závist nezná mezí a lidé se udávají snad ještě více než před rokem 89. Kvalita života je malá, minimální mzda je k smíchu, na důchodce kteří celý život pracovali se z vysoka se.e a takto bych mohl pokračovat do nekonečna. Na oko si můžeme dělat co chceme, ale skutečnost je zcela opačná, taková uzavřená v ohradě pro většinu obyčejných pracujících lidí. Druhá skupina jsou nepřizpůsobivý a tím opravdu nemyslím barvu pleti, ale všech nepoctivých a pobírajících dávky, šidících a prospěšných za úćelem vykořisťování druhých a třetí skupina oligarchie je většině vzdálená na míle daleko. Za nedlouho, podle toho jakým směrem se naše republika ubírá a nejen naše, to vypadá, že za zabytí svého pašíka, či za použití sádla nebo másla bude opět trest smrti!
-
-
Omyl, občané si mohou dělat co chtějí, například jednou v roce mohou na týden do Chorvatska k Jadranu! Možná na týden na Mácháč a zbytek roka opět k pásu, protože by jim už nezbylo ani prací prášek!
-
-
A to se týká i středostavovských rodin! Babisland - und sein dumm Schaf
-
-
-
Já loni ve stanu na Radegast dnech. Je to malý skřet s opičí hlavičkou. Lepil se na Jardu Jágra. Nevím, ale buď každému musí hodně platit nebo na ně něco ví, protože to už není normální. *7*
-
-
On zná povahu Čechů a využívá toho.Ale všichni přece nemůžeme být zaměstnanci,nebo živnostníci.Navzájem si přát a nezávidět.Vše má svoje plusy i mínusy.Jestli vyhraje volby,jsme obyčejní burani.Slováci by ho hnali.
-
Jo jo.
-