Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zloděj a podvodník *16*
    • "Ked zme tak zvolili", - mame sve..
      Muj ded kdysi rad zpivaval - "... pozdrav panboh drotara...".
  • Chce to krutou revoluci vedenou mladou generací.Pak hned zprovoznit dostatek katovských mučíren a začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
    • Vždyť revoluci jsem zde začal už poté,co mě vykopli ze Slovenska.Ještě že jsou lidé v ČR tak strašně velcí hlupáci,že mi na všechno skočíte,všemu mi uvěříte a nakonec mi dáte hlas za koblihu s polévkou!Buďte však nadále stejně trpěliví,posílejte mi nadále vaše hlasy v příštích volbách a nakonec tu budete mít jediný potravinový řetězec PVC-Bureš s.r.o. !ANO-bude lépe!
  • Pane Babiš,jste dobytek prvního řádu!Zlatá moje restituce!
    • ty jsi asi taky jede z vetsich dobytku co jsi dokazal magore
  • Jíte někdo hofna z AgroFetu?!
  • Dal jsem si svoje první pivo v novem,chutna stejne,jen mi to prijde trosku zvlastní. Skoda,ze to znicí malicke hospudky,kde pres tyden prijdou tak asi 4 lidi a o vykendech je to lepsí. Preji krasny den Pavel z Plzne
  • Na zlodějnu a oblbování přitroublejších lidí je dobrý,ale je otázka jak mu to dlouho vydrží.
  • A už vůbec nechápu(jak to nazvat,snad člověk?),jak někdo může stát frontu na polívku od věčně přetvářejícího se manipulátora!Blbá ovce bečí a bude bečet i zadarmo,natož za polívku!Zmanipulovatelnost na tupém stádu stádu je tak nesmírně jednoduchá,že se divím,že těch sviní není víc,než slušných a poctivých lidí!Pochopím bezdomovce,který za teplý žvanec udělá cokoliv,to je pud přežití.Pochopím důchodce,který byl celý život slušný a poctivý a nakonec dostal pár korun důchod,které má na bydlení,ošacení,léky a jiné potřeby,ale aby tam stál každej moula a klepal se na to,jak někoho doběhne tím,že sní,co už stejně dostal zadarmo,to nepochopím.Člověk musí mít nějakou hrdost a ne být prodejný za tři padesát...Jak mu to někdo může všechno věřit,je pro mě pouhou záhadou...
    • Jen doufej,že tvoje dcera bude mít po tobě jen zkřivenou držku a ne i celou páteř!
      • Reakce na Bureše z STB!
        • Oprava:Babiše *1*
          • Zlatej křivej Václav.U něj se to alespoň ví,že je incestní retard,ale tady bysme museli hluboko do složek STB a ty,jak je známo,jsou za otevřený šuplíček s obálkou nedostupné do odvolání...
  • Babíš,všeho dobrého nás zbavíš!Chápu,je krize,výplaty(almužny)minimální a tak se taková slaďoučká,pěkně vyhnojená koblížka hodí,nebo přímo bodne!Každému(ho)bodne,někoho štěstím,někoho v žaludku,ale to je jedno...Proti gustu... *1*
    • Stejně budeš navždy čobolská naplavenina,která rozmrdala tak nádhernou zemi,jako je Česká republika svými jedy z Agrofetu!Na venek čerstvý,uvnitř zkažený xindl prospěcháře!Už aby si chcípnul i s tou tvojí čubkou!Jediné,co ti ze srdce přeji,aby si se začal posrávat co nejdřívě a aby tě ta tvoje coura začla lízat i z druhé strany!
      • Jinak by platilo přísloví,bez práce jsou koláče,alespoň by si to odpracovala čubka...To bude za pár let mlaskačka,chichichacha *1*
  • Dobrý den osobně a důvěrně na mail: lidus.vinsova@centrum.cz
  • Nejdřív koblihy,teď pivo ve výsledku levnější o kačku,což je k dnešním cenám nic,tak co bude příští volby?To už prý bude jedno,protože tu bude jeden podnik-Agrofert!Zmrdd vychcanej!Ale daleko horší sebranka je ta,která je slepá a za koblihu ho volí,ale i ti,na které se s koblihou nedostalo a přesto ho volila!
    • Ty jeho exkrementy bych sežral jen kdybych byl hlady a pod mostem!Ty bych vyhodil,ikdyby mi jich dal plnou krabici zadarmo,ale věřím že se najde pašík,který si libuje a šmakuje!Já už nechápu nic!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit