Přejít na výpis diskuzí

Andrew Seeley

OSOBNOST 17.7.2008 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac je nula Drew je lepsííí

Zac?? NUla a velká jak si může říkat zpěvák , když mu někdo musí propůjčovat hlas!!To je fakt hrůůůůůůza!! *13*
  • vininka

Re: Andrew Seeley

zrovna ted sem se chtěla ptát jak to s tím zacem bylo=) ale upřímně když sem ho viděla v Moderní popelce 2 vedle Seleny tak bych je tipla že jsou stej stejně staří....a taky si myslim, že je lepší než zac
  • gabca.m

Andrew Seeley

Ahojky,Drew je super zpěvák a herec ve filmu moderní popelka 2 je boži..je to nej filmík.jo a s tym zacem jen v 1 misto neho zpival protoze nevyspival vejsky,ale 2 a 3 uz zpíval sám,ale mezi náma si myslím,že je drew lepší než Zac xD
  • kerilka

ahoj

drew je nej zpěvák neřekla bych mu 27 . *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ůpe bestovej . se Selenou jdou ůžasně k sobě jsou skoro stejně vysocí v tom filmu je ůžasnej Joe Parker (myslim teď another cinderella story )Moderní Popelka 2 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Omg vy jste pipky

vy nemáte rádi Drewa jenom protože je Zac neschopnej a neumí zpívat? :D omg ste trapnýýý :D zac to nevyzpíval tak ho Drew ochotně nahradil,jinaak by byla efron v řiti... a to si zac řícká zpěvák,pche *15*
  • Re: andrew vs. Zac...

přesně tak!
  • pavlusqa

Sladkéééj:-*

Nechápu proč tady rešíte zhe zpíval místo Zacka tyd on toho nazpíval aj sám a taky si zahrál spoustu skvelych rolí i ve filmech no je proste sladkej:-* Best film ktery natočil je samo Moderní popelka 2
  • ilonka94

Re: Moderní popelka ke stažení česky

plosim tě...nemužeš mi napisat odkaz na ten filmecek...nemuzu ho nikde najit Mdd
  • ilonka94

!!!!!

Nemam ho rada od tej doby co zpíval místo ZACA!!!!!
  • pajujuska

jjjjjjjj

zac nebyl na koncertě protože měl udajně něco z hlasem a proto tam byl drew ale nevim co je na tom pravdy *7* *7*
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*
  • andrew vs. Zac...

mno s tim zpivanim jde o to, ze Zac proste zpivat neumi a vsechny pisnicky v hsm, kde zpiva Zac jsou vlastne smiseny s hlasem Andrewa Seeleyho.. a proto je na koncertech on a ne Zac.. On to proste nevyzpiva...
  • majule

,

dost se k Selene Gomez hodil v tom filmu..a nebyl vubec videt ten veliky evekovy rozdil,
  • janahermiona

jj

je náhodou hezkej.. a líbí se mi víc než zac....a neveděla jsem že to za zaca v hsm1 zpíval zrvna andrew...ale je dobej mám ho docela ráda a už se těšim na popelku
  • Re: Blee

no Andrew Selley zastupoval Zaca na konzertu z duvodu ze Zac natacel nebo tak neco a tak byl hlavnim nahradnikem z duvodu ze za Zaca v high school musical 1 zpíval nějaké vysoké tony ktere Zac naumel vyspívat dvojku a trojku uz zpival jedine on ale v jednicce neumel zaspívat vysoke tony a tak to vzdicky prepli na Addrewa Sellyho a ten to zpíval za nej(bylo to na jednom blogu)ale oba jsou fesaci
  • Blee

podle me bylo pekne trapny když zastupoval na koncertu zaca, a jako proooč ?? a byl na podiu upe trapackyyy *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16*
  • pavlusqa

Hezoun

On je fakt hezoun hlavne ty oči *14* *4* *1* A v Moderní popelce 2 je nej *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit