-
Zac je nula Drew je lepsííí
Zac?? NUla a velká jak si může říkat zpěvák , když mu někdo musí propůjčovat hlas!!To je fakt hrůůůůůůza!! *13* -
Re: Andrew Seeley
zrovna ted sem se chtěla ptát jak to s tím zacem bylo=) ale upřímně když sem ho viděla v Moderní popelce 2 vedle Seleny tak bych je tipla že jsou stej stejně staří....a taky si myslim, že je lepší než zac -
Andrew Seeley
Ahojky,Drew je super zpěvák a herec ve filmu moderní popelka 2 je boži..je to nej filmík.jo a s tym zacem jen v 1 misto neho zpival protoze nevyspival vejsky,ale 2 a 3 uz zpíval sám,ale mezi náma si myslím,že je drew lepší než Zac xD -
ahoj
drew je nej zpěvák neřekla bych mu 27 . *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ůpe bestovej . se Selenou jdou ůžasně k sobě jsou skoro stejně vysocí v tom filmu je ůžasnej Joe Parker (myslim teď another cinderella story )Moderní Popelka 2 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Omg vy jste pipky
vy nemáte rádi Drewa jenom protože je Zac neschopnej a neumí zpívat? :D omg ste trapnýýý :D zac to nevyzpíval tak ho Drew ochotně nahradil,jinaak by byla efron v řiti... a to si zac řícká zpěvák,pche *15* -
Re: andrew vs. Zac...
přesně tak! -
Sladkéééj:-*
Nechápu proč tady rešíte zhe zpíval místo Zacka tyd on toho nazpíval aj sám a taky si zahrál spoustu skvelych rolí i ve filmech no je proste sladkej:-* Best film ktery natočil je samo Moderní popelka 2 -
Re: Moderní popelka ke stažení česky
plosim tě...nemužeš mi napisat odkaz na ten filmecek...nemuzu ho nikde najit Mdd -
!!!!!
Nemam ho rada od tej doby co zpíval místo ZACA!!!!! -
jjjjjjjj
zac nebyl na koncertě protože měl udajně něco z hlasem a proto tam byl drew ale nevim co je na tom pravdy *7* *7* -
Moderní popelka ke stažení česky
Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)
selenagomezweb.blog .cz
*4* -
andrew vs. Zac...
mno s tim zpivanim jde o to, ze Zac proste zpivat neumi a vsechny pisnicky v hsm, kde zpiva Zac jsou vlastne smiseny s hlasem Andrewa Seeleyho.. a proto je na koncertech on a ne Zac.. On to proste nevyzpiva... -
,
dost se k Selene Gomez hodil v tom filmu..a nebyl vubec videt ten veliky evekovy rozdil, -
jj
je náhodou hezkej.. a líbí se mi víc než zac....a neveděla jsem že to za zaca v hsm1 zpíval zrvna andrew...ale je dobej mám ho docela ráda a už se těšim na popelku -
Re: Blee
no Andrew Selley zastupoval Zaca na konzertu z duvodu ze Zac natacel nebo tak neco a tak byl hlavnim nahradnikem z duvodu ze za Zaca v high school musical 1 zpíval nějaké vysoké tony ktere Zac naumel vyspívat dvojku a trojku uz zpival jedine on ale v jednicce neumel zaspívat vysoke tony a tak to vzdicky prepli na Addrewa Sellyho a ten to zpíval za nej(bylo to na jednom blogu)ale oba jsou fesaci -
Blee
podle me bylo pekne trapny když zastupoval na koncertu zaca, a jako proooč ?? a byl na podiu upe trapackyyy *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* -
Hezoun
On je fakt hezoun hlavne ty oči *14* *4* *1* A v Moderní popelce 2 je nej *14* *4* *14*