-
Drew
Vše nej!!=) *4* <3 -
Love
Happy birthday Drew and congratulions with Selena....... *14* -
Re: ..
náhodou nám se hezký kluci líběj já bych řekla že na škaredý seš ty a starej se o sebe my tě nebudem poslouchat my si tady budem dělat co chcem a psát co chcem tkže di někam -
..
Vy jste blbí, když se vám nelíbí tak co sem lezete....Každej má jiný názor, lae taky je rozdíl něco si myslet a něco jinýho říkat nebo psát....Jako asi když se vám nelíbí hezcí kluci, tak to budete na ty škaredý že??? Protože vám asi nic jinýho nezbývá.... Jste ubohý... *5* *5* *10* -
Re: Re: Blee
na yuotube si poslechni hlas Andrewa a pak poznáš že všechno zpíval on *3* -
LOve
Já ho miluju! je krásnej! *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
uzasnej
je strasn peknej a strasne hezky zpiva....a se Sel jim to moc sluselo -
Re: !!!!!
já ho nemam ráda od tý doby co sem ho poznala *15* -
Drew
Vypadá mnohem mladší =O)) Tak 19..nebo 20.A ve filmu se Sel byl supr =O) -
Re: Omg vy jste pipky
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
přesně -
Re: hezoun
Jo, přesně, taky bych to prohodila, jako ne že bych měla něco proti Zacovi a Vanesse, ale oni by byli lepší.
Všichni, i já, jsem si myslela, že Zac všechno zpívá a on to všechno nazpíval Adbrew, Zac je oproti němu NULA.
Jinak Vanessa zpívá dobře a je známá jenom, protože hrála v muzikálu. Podle mě má Vanessa hezkej hlas, ale Selena má hezčí. *4* *14* *1* -
A zase jedna popelka upa BESTOVNÍ FILMÍK
já věděla že Zac nezpívá všechno v HSM1,ale nevěděla jsem že to za něj zpívá zrovna Andrew.Andrew vůbec nevypadá že by mu bylo 27 a v moderní popelce je fakt super ten film si pouštím pořád dokola,hlavně protože Selena Gomez je pro mě ta nej herečka a ten poslední tanec na té soutěži prostě bezkonkurenční *3* *3* *3* -
:-*
je úúžasnej,neřekla bych že je mu 27,vipadá tak na 19,,mno je pstě úúžasnej -
drew je sladkej
nechápu jak ho může někdo z naší třídy neznát že jo myley?prostě to nechápu on je tááááááááááááááááá áák hezkej a sladkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hezoun
drew je fakt hezkej nemihla jsem uverit ze mu bude 28 a zac je proti nemu nula i kdyz efron je taky dobrej ale na drewa fakt nema a drew ma fakt krasny hlas skoda ze on nebyl troy bolton a gabrieella montez nebyla selena gomez i kdyz venessa neni spatna herecka -
miluju
zac je nula když za něj drew musí zpívat a mluvit.....jináč andrew v tom filmu a zase jedna popelka je krásnej... *14* *14* -
Re: jeeee
jo a zrovna se mi ten film a zase jedna popelka se Sel a drew načítá oni jsou božíí -
jeeee
Ten Drew je krásnej,nevědělaj sem,že tu jsou tyhle diskuse a myslím,že Drew je moc kráásnej a kdo má víc rád Zaca je CVOK! *4* *5* *15* *14* *14* -
Wow!!!!
No tak tenhle kluk je sexy!!!!! *14* *14* -
Re: Andrew Seeley
O hodně!!! *13* *13*