Přejít na výpis diskuzí

Andrew Seeley

OSOBNOST 17.7.2008 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: ..

No, je to věc názoru. A to vaše dohadování o tom, jestli se vám líbí či ne, je taky úplně normální, ale kolik vám je? Vždyť to je úplně zbytečný se takto dohadovat. Jo a mimochodem, mně se Andrew líbí určitě mnohem víc než herec, který hrál v jednom seriálu a je mu děsně podobnej. (A to je MŮJ názor).
  • Re: Re: Mazání a rozhraní

:D :D :DD Kdo jako jsi?
  • Re: Re: očklivej

Promiň, já s ní/m taky nemohu souhlasit, protože je krásnej, ale teda to, co sem píšeš, je fakt trochu moc, nemyslíš?
  • Re: Re: Re: očklivej

Souhlasím s tebou, že po světě chodí mnoho hezkých kluků, ale nemůžu s tebou souhlasit, že je ošklivej. Spíš naopak, je krásnej a v Popelce je fakticky boží. Viděla jsem seriál s jemu podobným hercem, ale ani ten se mu nevyrovná.
  • Re: Mazání a rozhraní

jestli to smazete tak vas dam k soudu!!ch a co mi na to ted reknes?ha ha mam na to totiz velke pravo!!
  • Re: očklivej

ty pi.o jedna vymrdana ja ti tak urvu tu tvoji pitomou hlavu kez bys spadl(a)při porodu ze stromu a udusila se pupecni snurou ty ku.vo jedna,popelnice prasiva ktera chytla vzteklinu nekde pod mostem kde bydlis a spis ve vlastnich hovnach a chcankach a ty hovna ktery vyseres tak je zapalujes aby ti bylo jednou za rok aspon trochu teplo a preju ti az jednou pujdes nekde mezi lidi tak aby ti z letadla spadlo hovno na hlavu a ty bys ho sezrala a zjistila ze je to tvoje nejlepsi jidlo a jestli uvidim ze tam o drewíkovi neco blbiho jeste pises tak te tim hovnem udusim!
  • frajer

je to frajer stahně te si film moderní popelka 2 a tam hraje on *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
  • tancuj tělem i duší !!

nejde o to odkud člověj je nebo jak vypadá,jestli je sexi ale o to co umí, Andrew je úžasní tanečník netancuje jen tělem ale i duší proto si zasluží obdiv ne jen protože dobře vypadá. Ráda bych ho vyděla tancovat neživo ale né proto že musi ale poto že to dělá rád....
  • Re: Hezoun

Je vazne hezkej a nejvic se mi libil ve filmu Popelka jak tam hrál se selemou gomez fakt super film *1* *1* *1* *3*
  • mishell

on je krásnejj =) hlavně v tý popelce =))) ;)) *14* *14* *14* *14* *14* *8*
  • jsic moc krasnej

jsi uplne nejvic sexy *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: je goods

už mam jiný neboj
  • Re: Re: ..

přesně *5*
  • Re: Re: Re: je goods

asi máš moc "nenápadný" heslo *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: očklivej

no to zas jo *1*
  • Re: Re: Re: Re: očklivej

tj mě se taky moc nelíbí znám lepší ae zase musíte uznat že dobře hraje v popelce to sem se natlemila *1*
  • Re: Re: Re: očklivej

xQo souhlasim s tebou mě se tky nelíbí
  • Re: Re: očklivej

to zas ne ae po světě choděj mnohem hezčí kluci než drew seeley už sem jich viděla tolik vlastně je vidim každej den
  • iwetka.v

Re: Re: hezoun

Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Ve druhém pokračování zpívá už "pouze" on sám.
    neboj, zpival v hsm i Zac, tk zase netvrd, ze je nula :)
  • iwetka.v

Re: očklivej

za to TY jsi urcite nadherna...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit