-
2 Anetka:
tak ...a je to! Právě jsem hlasoval pro tuto 'celebritu' v jedné nejmenované anketě jedné naší nejmenované komerční televize. Uvidíme, kolik je takových podobných bláznů, kteří zařadili tuto hvězdu na první místo :-)
Jinak Anetko doufám, že v reálu jsi kapánek jinší než jak tě vylíčili na některých net-diskuzích. Snad se někdy naskytne vhodná příležitost setkat se s tebou live... -
Anetka je boží
Ahoj Anetko! Nejsem zrovna členem každého fanklubu na internetu takže nevím jak to v takových věcech chodí, ale každopádně chci tímhle vyjádřit svou podporu vůči tvojí milé osůbce, na kterou se vždycky v ulici rád podívám. Rozhodně souhlasím s tím, žeby to chtělo trochu častější angažmá na obrazovce nebo jinde, jak tady už píšou moji kolegáči. Rozhodně přeju jen samé uspěchy!! P.S.: To kafe bych bral taky *1* *14* -
TOP STAR ANETA
Je to po všech stránkách kočka a top star, tak proč tak málo rolí????? *14* -
Anetka TOP Star
Anetka Krejčíková by měla být angažována častěji do hlavních rolí, protože vyzařuje mezi šedými nickami kolem sebe a je zneužívána na boční roličky i když má nejen vzhledově, ale i výkonem a kouzlem osobnosti i sexappealem navíc a to možná i v mezinárodním měřítku. Neznám její osobní život a rád bych věřil, že je i skvělá kamarádka a zábavná, ale i citlivá romantička. Snad. Slušelo by jí to. Má proč mít vysoké sebevědomí, stačí se podívat a nejen letmo, ale detailněji. Mám ji rád a minimálně bych s ní dal kafe a hezký odpoledne. Anetko, napiš! :-) Tvůj Karlík! Líbíš se mi, moc takových se nerodí! Pa. K. *14* -
-
Re: Anetka TOP Star
Děkuji moc...ani nevíte jak jste mi všnichni,kdo mi tu píší ty příspěvky, pomohli!!! je to moc pozitivního, aby jste třeba časem nebyli zklamaní!!! Když jsem včera přijela večer ze školy a ségra mi ty komentáře ukázala...hodilo mě to hned do jiné nálady-lepší!!! Děkuji!!!!! -
-
Re: Re: Anetka TOP Star
Čauky Anetko! *14* Opravdu jsi to ty? *3* Pošli mi mejlíka, podívej jak jsem už zkroušenej... *9* Holka, drž se, jedeš dobře, jen by to chtělo asi průbojnější management, ale nebudu kritizivat, neznám detaily. Rád bych s tebou trochu komunikoval, pošleš "autorizovaný" mejlík? *7* Přeju hodně úspěchů a dobrých přátel! Snad se někdy i potkáme... *4* -
Re: Re: Anetka TOP Star
heleme se, kdo nás to tu dnes ráno navštívil *14* a já myslel, že chodíte se sestřičkou jen na atlas.... Nechceš se taky někdy stavit na chatu Ulice - podobně jako např. "Terezka" Solaříková, abychom se dozvěděli nějaké drby *1* , např. na co nového se máme těšit...? Měj se hezky a doufám, že se zas brzy ukážeš... *3*
-
-
Re: Anetka TOP Star
...tak to máš naprostou pravdu, má na víc, mnohem víc... na druhou stranu by to
taky chtělo, aby ten, kdo pro ni píše dialogy, měl víc fantazie a ne jen přešlapoval na místě, jak v Ulici, kde ve "třech dílech po sobě" pouze zopakuje "A co to odpoledne, platí to, paní profesorko?"...
-
-
Aneta Krejčíková
Ahojte všichni,zajímá mě vše o téhle krásné princezně a budu rád za jakékoli informace a odkazy.Děkuji předem -
-
Re: Aneta Krejčíková
Chceš info o Anetě? Tady je toho dost...
http://televize.cz/scrip ts/detail.php?id=24120
(autorka Michaela Hrušková)
tady na té fotce bych ji skoro nepoznal
http://televize.cz/imag es/fotografie/Televize/2006/09/40/1 4-1.jpg
... a kromě toho má skoro stejně hezkou sestru *1* -
-
Aneta Krejčíková
http://www.youtube.com/watch?v=GTB3 YdFjabw -
Re: Re: Aneta Krejčíková
Tak bohužel mi to nejde otevřt,ale díky, něco málo už jsem našel včera,ale moc toho není.Každopádně díky.
-
-
-
anetka
Anetka je člověk,kterýho si hrozně vážim,jak z osobního,tak z uměleckýho hlediska.Je to fakt hrozně milá holka, skvělá zpěvačka a víborná herečka.... právě studuje první rok na konzervatoři v oboru hudebně-dramatickym a já jí přeju at si to tam užije,když se na to tak těšila.... *4* *4* *4* -
-
Re: anetka
2 just brother:
spíš než zpěvačka bych řek, že je modelka... *14* (a jaká - viz. její web-profil) ...když píšeš, že je zpěvačka, nemáš náhodou ňákej její song nebo album? Docela rád bych si ho poslech *15* , abych si mohl udělat obraz, zatim jsem slyšel jen její asi 15 vteřinovej hudební výstup v "Zastřenym hlase" a podle toho se korektní názor udělat nedá. -
-
Re: Re: anetka
http://www.youtube.com/watch?v=x5Ov 0-_SHqA&feature=related -
-
Re: Re: Re: anetka
hmm :(, krom rozhovoru z letní herecké škole tam žádný hudební výstup nevidím... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: anetka
...y *9*
-
-
-
Re: Re: anetka
Album???Cože???Já Anetku poslouchám zásadně naživo.....jednou sem jí hrál i doprovod na kytaru,když zpívala "Whats going on".....a už jsem to říkal jí a říkám to i vám.....Anetka je prostě "paní zpěvačka".....ale jestli si ji chceš poslechnout,tak dokud něco nenahraje,tak se s ní buděš muset seznámit,nebo s náma jet na SAA *3* *3* *3* (SAA forever *1* *1* *1* ) -
-
Re: Re: Re: anetka
tak to bych bral, hlas má opravdu suprovej, je ale otázka, kdy a kde by to mělo být *7* - když tak mi u Anetky sjednáš audienci - pokud se nebude bát setkání s ''kuním xichtem'' *9* *1* *1*
-
-
-
-
Zastřený hlas
tak v Ulici sice hraje, ale mnohem víc mě zaujala v Zastřeném hlase; Je jen škoda, že to je jedinej film kde zatím hrála "větší roli". V Božím poli nebo v Ulici je to jen štěk... *16*