Přejít na výpis diskuzí

Aneta Krejčíková

OSOBNOST 19.5.2007 
118 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic moc

Potkala jsem Anetu na jednom festaku, no a teda bez make-upu vypadala dost hrozně. Jinak v ulici jsem ji vzdycky mela rada, ale tohle byl opravdu extrem. *9* navic mela takovou otrhanou kabelku, ktera vypadala jako by ji prave vytahla z popelnice.
    • polianah

Re: nic moc

aneta nic takového *9* *9* *9*
    • Re: nic moc

Přesně tak, kdo na tom fesťáku byl, tak ví - ty kila bahna... Nocleh buď v polopotopeným stanu nebo v několika lidech po autech a ty bys chtěla aby tam byla vyšňořená, jak na večírek, make up...? To bych teda fakt chtěl vidět tebe, jak si tam byla vystylovaná. TAHLE holka se jeví jako fakt úplně normální, jenom trochu střelená a evidentně do hudby blázen, ale to je fajn *1* *3* *15*
      • Re: Re: nic moc

Takže já sem vypadala následovně. Měla jsem holinky, džíny od bahna, tričko, kabelku sem neměla vůbec, vlasy do culíku a řasenku. Jediný co jsem tim příspěvkem chtěla říct je to, že maskéři odvádějí opravdu úžasnou práci. Nic víc , nic míň.
        • A to říkáš teď aby ses ubránila,ale ve skutečnosti si myslíš něco jiného.
        • Re: Re: Re: nic moc

jezis,mas pravdu neni nad to kdyz si baba namaze na hubu tunu make-upa a pak se boji oplachnout,nebo se vecer osprchuje a clovek se pak lekne co to prislo ze sprchy kdyz tam slo neco jineho *1* lepsi skoro nic a normalni pekna baba,nez tuny nevim ceho a krasna *3* *1*
          • Re: Re: Re: Re: nic moc

no tak to se celkem změnila co já si anetu pamatuju tak be namalování naopak vubec nevysla z domu, ale tak co hezká celkem je :)
        • Re: Re: Re: nic moc

Kdybys Anetu znala, tak víš, že se v civilu nemaluje vůbec, obtěžuje jí to, nejradši prostě vstane a jde, občas to odnesou i ty její krásný vlasy - bohužel. To jak vypadá v TV je jedna věc a pokud se ti nelíbí v civilu, OK, je to Tvůj názor, mě se líbí mnohem víc "přírodní". Dokonce jde i tak daleko, že když jede z natáčení, odlíčí se. To jen tak něco o ní...., ale drbna nejsem, ne?
    • Re: nic moc

Ale ale....Myslim,že to bylo na MightySound...tam sem ji totiž taky potkal....a byla uplně normální..trošku nechápu proč by zrovna na fesťák měla mít make-up...a už nevim proč by měla mít jinou kabelku...Myslíš,že by si měla vzít na takovou akci kabelku od Armaniho??nebuď naivní...akorá mi nechtěla říct co se bude v tý televizi dít dál...to bylo jediný mínus... *1* jinak super holka...
  • nika1979

Aneta Krejčiková

Anetka Krejčiková
    .....
    slečna.užas
    . sexy.mladunka------
    genialni
    zbo
  • Skvělá

Milá Anetko, jsi skvělá herečka budu Ti držet palce až budeš seriálové mamince z Ulice říkat že čekáš miminko a věřím že ty to zvládneš na jedničku.Přeji Ti krásné prázdniny plné sluníčka a pohody.A jestli Ti to někdy výjde ozvi se budu moc ráda *14* *14* *4*
  • pěkné fotečky

krásná nemá se za co stydět *14* *14*
    • Re: pěkné fotečky

a to ty nejhezčí zde chyběj *3*
      • polianah

Re: Re: pěkné fotečky

jj moc a má pěkné nohy *14*
  • kuratko258

vše nej

Ahoj Ani...ty sem nechodíš, co? ale to je fuk..prostě sem ti chtěla popřát vše nejky k narozkám...měj see...pá *4*
  • TýTý dávám Anetě!

Úžasná holčina, dost vyvinutá na svůj věk a mimořádně a nápadně krásná! *14* Možná je i romantička???? V každým případě je pro mě nejzajímavější postavou o které se nyní mluví. *3* Dal bych s Anetkou řeč, věřím, že by to bylo zajímavý..nemám na mysli perverznosti, chtěl bych ji poznat.
  • nechápu

Nechci vám nic říkat.. ale chováte se jak malý fagani.. Buď ste malý nebo věříte na lásku na první pohled :D Se chováte jak blbci..:D Tady pišete že ste se zamilovali když ji neznáte..:D
  • ANETKA KREJČÍKOVÁ JE DOKONALÁ

Aneta Krejčíková je nádherná a čistá osobnost! Sexy a s krásnýma očima! v podstatě není na ní nic, co by nebylo dokonalý! Nedivím se, že se tu o její přízeň perete, včetně naivních pozvánek kamsi do Tramtárie. Já bych neměl snad větší přání, než mít ji jako svoji životní partnerku. Věřím, že je skvělej člověk, ale pokud jde o vzhled je zcela bezkonkurenční! Možná jsem zamilovanej.... ;-) *4* *14*
    • Re: ANETKA KREJČÍKOVÁ JE DOKONALÁ

to je její E-mail sama sem jí něco napsala
      Anetkakrejcikova@seznam.cz
      • nika1979

Re: Re: ANETKA KREJČÍKOVÁ JE DOKONALÁ

supr udělala jsi dobře ja jsem tež napsala. napřiklad. ze skupiny travesti screamers.jsvemu milačkovy lukašovy vyvlečkovy. najeho mail............ta osoba co tě nazvala uchil. tak ma smulu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re:

tak tím si jí určitě udělala ohromnou radost... když jí budou psát samí úchyláci - dobrák od kosti, něco jako soudruh Rath
  • Kozičky

Ty její kozičky jsou nádherné!!! *14*
  • Francie

Zdravím naší hvězdu.V chatu na stránkách TV NOVA jsem vyčetl,že by Aneta ráda cestovala a poznávala cizí kraje.Jelikož nemám jinou možnost a údajně se tady občas objeví,nabízím touto cestou možnost strávit týden ve Francii.V lokalitě dle vlastního výběru.Takže teď už záleží jen na ní samotné.
    • Re: Francie

Myslíž, že Aneta je primitiv? :-) Já o tom dost pochybuji! :-D Ale tvůj příspěvek mě pobavil... *1*
      • Re: Re: Francie

*3* *4* *16*
    • Re: Francie

další naiva? když sem čet ten chat, tak bys byl asi až 10., kterej ji podobně "zval"... "Znám" Anetu 2 roky a nezdá se mi, že by byla buhví jak divá do seznamování s "no-name virtuálními fandy"... Uvidíme, jestli se ozve, třeba se mejlim....
      • Re: Re: Francie

Tak to jsi se krapet seknul.V mém věku už jsem na pohádky starý. *9* ... Je to jen nabídka,kterou jsem schopen zajistit a zároveň zůstat celou dobu mimo hru.Po nějakém seznamování neprahnu.A aby to bylo komplet,tak ten týden ve Francii by byl pro dvě osoby a je mi úplně jedno koho si sebou veme.Taková je skutečnost z mé strany.
        • Re: Re: Re: Francie

Tak ja to beru:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit