Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte Lidi!

Ahoj taky by se nám mohla ozvat.............jinak jak se máte?já teda musím říct že po dlouhé době o5 trágedně*9*nemůžu jet do ostravy ny colours of ostrava:(((((((((((((a to je tragédie!!!!!!!!!!!! mno nic Anetka je sqělááááááá*14*pápápápá
  • Aneta

Anetku Ve 14 letech navždy opustila maminka , kterou nesmírně milovala. bůh tomu chtěl ,aby její čistý život a podobenství , pokračovalo dál v Anetě. Otec ačkoliv je to neobyčejně skvělý člověk tak jako všichni langerovci, měl v té době své životní problémy . S boží pomocí ,anety osobnost a talent z této tragédie posílila ke cti své maminky . Statečnost a pokora této mladičké dívky z Říčan je naprosto jedinečná .
  • Anetka

To že v síni slávy Aneta Langerová bude vedle sebe mít Michaela Jacksona , Elvise Presleyho, Micka Jaggera a Tinu Turnerovou to je dobré,tam se bude cítit dobře.Doporučuji doplnit hvězdnáý tým o alanis morissette ,cítila by se ještě lépe, škoda že alanis to až tam nedotáhla.... konstatuji že se do hudebního nebe možná dostala dřív než kdokoli jiný na světě. Proto nechám prověřit , zdali tato mladá česká dívka nepřekonala světový rekord , v počtu ocenění v daném čase a zdali ji nenáleží prestižní místo v //////Giunessově knize rekordů ///// *7* *14*
  • 587 ?????????

nikdo na ní nemáme je o dost jinde než-li my všichni a je úžasná. to co si dokázala vydělat jsou čisté peníze a zaslouží si je ,jsou v dobrých rukou
  • Hm,

zjišťuji, že Langerovou lidi buď zbožňují nebo hluboce nesnáší. Patřím k té druhé skupině *15* .
  • všichni.........

ahojky všichni třeba se májinečko dočkáš jako já......přeju ti to Anetka je strašně moc SUPER človíček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*3*a naši přízen si zaslouží i když ji tady někteří nejmenovaní pomlouvají nechapu to!!!*7*jak někdo jí takle může pomlouvat a říkat co má a nemá dělat je to čistě její věc.........tak at se ti to splní jako mě mějte se krásně a užívejte prazdninek pápápápá*4**4*9*4*9*
  • anetinko

moooooc tě milujůůůů *3* *3* *3* *3* mocccccccccccccc tě anetíčku prosím napiš mi *14* *14* *14* *14* monschery@mail.cz *4* *4* *3* *3*
  • ahojky

chci vám jenom popřát pěkné prožití prázdin!at si nic neuděláte!!!!!!tak si to užíjte pápápá *3*
  • 42400

například vondráčková si ve vztahu k médiim udělala šibalskou suprově placenou firmu a pěkně na médiích ,které neustále žaluje tak vydělává tučný prašule.Někdo jiný nežaluje a netrpí prostě je masochista. Anetka to dělá důsledně a podle mne dobře . Nepodporuje bulvár má svoji lidskou hrdost u ní je to jen o zpěvu, jenom o zpěvu. Díky bohu a rodičům že ji skvěle vychovali.Je to dobrý člověk
  • Anetko

Anetko mám tě strašně mooooooooooc ráda ,hrozně bych chtěla tě mít za sestru. Všichni doma i ve třídě tě máme rádi a fandíme ti a učitelka říkala že jsi to co tato země potřebuje. Zpíváme taky ve škole tvoje krásné písničky nejvíc vodu živou atak všechny tvoje písničky jsou mocinky pěkný.. moooc prosím prosím napiš mi na adresu Martinavachova@atlas.cz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit