Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anetko napiš mi prosím na jl@seznam.cz

Neuvěřitelný raketový vzestup a hlavně úspěchy langerové. Ona se od všech odlišuje ,podstatou své osobnosti. Odlišovala se v superstár takovou tou správnou měrou a nepotřebovala to předvádět. Na vlastní oči jsem viděl v Říčanech,v Ostravě ale i v Kadani na rockfestu Vysmáté léto, že mnoho lidí přišli pouze na koncert AL a hned po něm odešli. Ostatní účinkující je nezajímali. , To je pro mne NAPROSTO JINDE NEVÍDANÝ SOCIOLOGICKÝ POZNATEK a klíč k tomu co ti tak změnilo život a vyluštění proč tvoje hvězda nehasne *14* *14* *14* *14*
  • jirka

hele jirko ty máš traky nějakýho svýho favorita tak nám neber toho našeho je to naše věc kdo se nám líbí.........zatím pápá *4*
  • Opravdová superstr

Milá Anetko chci ti říct že jsi užasná zpěvačka která je jedinou opravdovou českou superstar a moc na tebe těšim na nákym tom festáku zatím ZDAREC *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Nepřehánějte to!

S tou chválou to přeháníte. Já jsem jazzman a poslouchám afro-americkou muziku, funk, house a jiný věci a tam ty vokalistky jsou jiná třída. Mě všecky ty naše holky připadají pěvecky nedovařený. A taky proč je to všecko pěvecky tak unylý a smutný. A pokud jde o texty, tak neposlouchám hudbu kvůli textům. Nýbrž kvůli hudbě. Český interpreti se dají poslouchat jen dokud si nepustíte dobrý zahraniční věci. A to je věčnej problém. Snad jen pár výjimek by se u nás našlo (Mokey Business), jinak vždy sáhnu po zahraničním CD. Už jen ten zvuk a aranže. Děs. - Hlasově je Aneta dobrá, ale nemá pružnost a výraz nutný v moderní muzice. Je dobrá ve folku. A potom ta neustálá snaha ventilovat závažná sdělení, to je omyl. V moderní muzice, a na to už přišlý jiný esa, jde v podstatě o relax. A to není vůbec lehký. Už Herbie Hancock, když natočil první "zábavný" LP, prohlásil že zábavou nelze opovrhovat, protože vlastně je to to nejtěžší. Taky jeho "zábavné-taneční" desky vstoupily do dějin. Strnulost, póza, mi přijde čato hloupější než nefalšovaný groove. Ten je taky těžší udělat. Stejně jako je těžší natočit komedii než tragedii. Zatím zdravím všecky.
  • res7

ahojik víš někteří lidé jako je třeba Lucie Bílá je vůbec ráda že má nejakýho toho fandu.......taky v jejich letech se to dalo očekávat......ale Anetka má fanoušků hoooooooooooooooooooooooodně mooooc a i když někde píší že před nima utíká tak to není pravda Anetka je ráda že nás má *3**4*tak se mějte přeji pěkný den pápá I Think Im paranoid *3*
  • utíká i před fanoušky

Je geniální zpěvačka,má jedinečnej hlas dar od boha.Má od 17 let voskovou podobu v síni slavných lidí a to je světoví rekord všech rekordů. Již teď píše české dějiny . Utíká před médii to je správné, utíká i před fanoušky a to není správné !!!!!!!!!!!!! *9* *10*
  • Je geniální zpěvačka

Je geniální zpěvačka,má jedinečnej hlas dar od boha.Má voskovou podobu v síni slavných lidí. Dějiny ji po právu oslaví .Utíká před médii to je správné,utíká i před fandy a to není správné *7*
  • Anetko..........

Anetko neboj se anarchistů sice vyhrožují ale neublíží ti ještě jsme tady my tvoji fanoušci a my to nedopustíme!!!!!!takže se neboj a drž se pápápápápápápápápápápápápápápápá I Think Im Paranoid *3*
  • Anetka

Anetko mám tě mocinky mocinky moc ráda a doufám že nahraješ dost CD a budou ti vyhovovat ahoj bára *4* i třeba Křídla motýlý moc pěkná pisnička *4*
  • o jedné nudné holce

Dost nečekaně se v sobotním vydání deníku MfDnes objevil otevřený dopis adresovaný zpěvačce Anetě Langerové. Anarchistický aktivista Ondřej Slačánek v něm úřadující České slavici vytkl, že se 1. května letošního roku zúčastnila antikomunistického koncertu na pražské Letné. "Milá Aneto, máš moc. Zároveň je to tak, že moc má Tebe. Stala ses jedním z obrazů moci. Je hezké, že se snažíš zpívat bez playbacku, ale to nestačí," napsal mimo jiné Slačánek v dopisu. "Je třeba rovněž reflektovat svět bez playbacku, který Ti jistě ochotně poskytnou různí antikomunističtí či komunističtí bojovníci nebo kdokoli jiný, kdo z Tebe bude chtít udělat ozdobu svého příběhu a svého usilování. Tento playback se jmenuje ideologie: a v jistém smyslu je docela jedno, zda je "komunistická", nebo "antikomunistická"," zdůraznil anarchistický aktivista. *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit