Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky Ančo!!!!

Ani jak se máš!!!!! *4* *1* *1* *3* *14* *7*
  • wow

čabas! lidišky jak pak se máme? děkuji Anetce za pozdrav!!!!!!!přeji pěkný den!!!!i naší anet! pápá ! *4* *3*
  • Ahojky

Ahojky, jsem po dlouhé době opět tu a moc vás zdravím. Nějak to nestihám ....Doufám, že vám počasí nekazí náladičku . Všem strašně děkuju za gratulace k svátku .Je to opravdu krásný pocit ,když si na mne tolik lidí vzpomene. Celý den jsem byla zaplavena sms a mailíky Čusíííík I Think Im Paranoid *4* *4* Vaše Anet!
  • miláček

ty její písně jsou nadčasové,zkrátka se neoposlouchaj, znovu a vždy něco dají
  • aaaaaahoj!

zase píšu a jsem ráda že ji taky máte tak rádi jako já.....mig21 sorry jestli tam mám nějaký chyby ale já žadný nevidím.........*3* méně nechci se hádat jenom se omlouvam tak plomin a mejte se pápápá *4* *4* *4* *4* *4*
  • aneta jediná opravdová super hvězda

Rád bych znal odpověď na otázku, co je v jejím hlase a celkovém projevu tak neuvěřitelného a poutavého. Ne, není to hlasové mistrovství Martiny Balogové, kterým si ale Martina vlastně tak trochu škodí, neboť ji natolik zaměstnává a zavazuje, že už jiným prvkům v hudbě nepřenechává místo. U Anety zde funguje ale něco docela jiného - zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. A v neposlední řadě také fakt, že Anetě to vše jsem schopen uvěřit. Vyhrála z mnoha možných důvodů. Ten, který tu vidím já jako nejdůležitější, je právě ona opravdovost.
  • anetka

Na otázku, proč se přihlásila do SuperStar odpovídala: To musíte posoudit vy. A tak jsme soudili - my i porotci. Aneta působila nenápadně vždy pouze do chvíle, než vystoupila na jeviště. Pak vše utichlo - když začala zpívat, po těle nám často přeběhla husí kůže. Zem pod jejíma nohama se otřásala a ona tam zcela nepohnutě a snad nevědoma si vlastní výjimečnosti stála a zpívala. Obvykle písně od Alanis Morissette, kterou považuje za svůj hudební i lidský vzor a s níž se díky svému triumfu v SuperStar tváří v tvář setkala. *14*
  • ATEKA

AHOJ ANET JSI FAKT SUPERR NEVIM CO BYSME SI BEZ TEBE A TVÍCH PÍSNIČEK POČALY!!! JSEM RÁDA ŽE NEJSI NAMYŠLENÁ JAKO SKORO OSTATNÍ FIFLENY TĚM JDE JEN O PENÍZE A JA SI MYSLÍM ŽE TOBE NE. HODNĚ ALE HODNĚ JSI DOBRÁ MAM TEĚ MOC RÁDA KDYBYS PŘIŠLA KNÁM TAK TAM UVIDÍŠ CELEJ POKOJ TEBE ALE FAKT MAM I TVOJE FOTA V MOBILU JEN TVOJE FOTA TAK PAPA A UŽÍVEJSI TA K JAK SI UŽÍVALA DO TEŤ PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *4*
  • Anděl

Anetko si vážně supr spív¨áš jako bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jen tak dál *14* *4* *3* *14* *15* *4*
  • S Anetou jsme neprohloupili

Aneta Langerová, naše první (a dost možná jediná opravdová) česká SuperStar. V jejím případě se hlas lidu shoduje s názorem kritiků i hudebních tvůrců. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit