-
jseš úžasná moc se mi líbíš *14*
-
ahoj anet mam tvoje cd je super
-
autor Amálka
ANETKA má něco do sebe a tím se liší od ostatních - Sámer je jen frajírek, ale Petr se jeví jako celkem normální kluk. ANETKA je takový ZÁZRAK a budí spoustu závisti. Ona je opravdu sama za sebe a dává do zpěvu SRDCE a Ty písničky mají oslovit jen Ty vnímavé po stránce DUŠEVNÍ :o) *3* *3* -
jouda
janča , s tím slovním hnojem sem radši nelez. Chudák aneta Její ctitelky neumí ještě ani psát. *5* *8* -
šibe ti?
Co si to dovoluješ poučovat druhé a neumět ani mateřský jazyk *7* -
NESNÁŠÍM je mi z ní na blití jen to slyším v rádiu!!!
-
Co to má jako znamenat.
Cosito dovolujete nadavat mezi sebou a na Anetku.Mate vubec rozum co nebo vam něco přelítlo přes hlavu kdoto ma číst sakryš. -
ale tak to teda prrrrr
hele lidičky nebuzerujte ji!!!VODA ZIVA je hit naporad...tak se tady mejte zatim pápápá *3* -
Voda živá
Máte,slečno Aneto, ještě nějaký jiný hit než "Vodu živou?" To se pomalu ale jistě stává neustálým ohraváním dokolečka nepříjemnou odrhovačkou.Vím,že za to nemůžete,ale pokud tuto píseň vbrzké době nenahradí jiný hit pak člověk nabude dojmu,že jste se umělecky vyčerpala. To by bylo trochu brzo,že? *5* *8* -
šlápla do h--na
až na to že jde zpívat tomu zfašizovanému davu na 1. máje a tím podporuje netoleranci a násilí, stejně jako Aneta- zpívá pod heslem "zabij si svého bolšánka" Re: Re: Re: běsnění v praze na 1.máje Autor: amálka [84.42.193.175] Datum: 03.05. 2006, 19:25 Anetku mám ráda, ale je zatím moc mladá na to, aby pochopila co se skrývá za ODS.ODS jsou právě Ti komunisti, kterých je třeba se bát (nikoliv těch červených, ale těch modrých) :o( Modrými kabáty to schovávají........podle mne jsou daleko horší než Ti kovaní.........Ti si na nic nehrají. Mají své ideály, ale modří vidí jen PRACHY a jdou přes mrtvoly