Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agitky

součást každého názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každého, kdo je něčím převyšuje, vždy je dobré ve všem mít pevné zásady a udržet si ve věcech určitou rovnováhu kdo chce od života moc,může ztratit úplně všechno a kdo chce málo nemusí dostat nic. Aneta si zatím rovnováhu našla. odpověď vždy dá budoucnost zatím velkou chybu neudělala.Aneto agitky né . To opravdu nemáš zapotřebí.Politika je ,uděláš čertu dobře ,odmění se ti peklem..strašně ti anetko přeji okolo sebe mít dobré lidi *9*
  • miláček

Aneto na chatu a opět zde jsi mě přesvědčila, že jsi super člověk .
  • Anetka

Aneto oslovila jsi mne zde i na chatu .Opět jsi mne přesvědčila že jsi super člověk . Mám tě rád. *14*
  • ahoj anetko mám tě moc ráa.si prostě nejlepší.byla bych moc táda kdybys mě napsala.tak pá a budu čekat! *14* *7* *3*
  • gfd

*5* *14* *7* *5*
  • ahoj

Napíšeš mi na email prosím prosím prosím prosím prosím jeden krátkej email. *14*
  • ahojky

Chodíš na chat ???????????????????????,,,
  • PRO MY FAVOURITE SINGER ANETKU !!!!!!

Anetko,jsi super!!!Jsi nejlepší!!Kdy vydáš nové CD??Moc ti fandím a posílám hlasy!Čau barča a napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš moc se těšííím *4*
  • přímo Anetce

moc mi to neusnadnuješ, mám o tobě referát do hudebky a nemůžu o tobě nic najít.ale jinak si super.mám tě m,oc ráda *1*
  • čusííííík

Ahoj, tak koukám, že je tady zas taková debatka ohledně mého psaní na netu!Nebojte se o mě! Všecko v pohodě...:). Každý názor je užitečněj. Četla jsem si odpovědi na můj poslední příspěvek a jsem ráda , že tohle forum neslouží k hádkám a urážení, jestli to tak můžu řícta za to Vám všem opravdu velký dík. Každý má svůj názor a určitě není na místě ho za to odsuzovat. Brzy se stavím. Já teď nemám čas, ale snad se někdy stavím na delší pokec!:) Mějte se!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit